Dezvăluiri-bombă făcute de câştigătorul de la „Puterea Dragostei”. I s-a propus să facă amor ca să primească mai mulţi bani

Bogdan Mocanu, câştigătorul show-ului "Puterea Dragostei" a devenit celebru la are 23 de ani. Tânărul a început să lucreze încă de la o vârstă fragedă, și, după mai multe job-uri în saloanele de tuns și de tatuaje a ajuns să lucreze chiar ca model.

11 aug. 2020, 07:26
Dezvăluiri-bombă făcute de câştigătorul de la „Puterea Dragostei”. I s-a propus să facă amor ca să primească mai mulţi bani

Bogdan Mocanu nu are amintiri tocmai plăcute din lumea modelingului. Acesta susține că făcea extrem de puțini bani, iar dacă ar fi vrut să-și crească încasările, ar fi trebuit să facă amor pe bani, propunere pe care a primit-o de la cei din industrie.

Primul cuplu de la Puterea Dragostei care se căsătoreşte. Când va avea loc nunta: „Vrem să facem totul ca la regi şi regine”

„Nu spun ca parintii nu m-au ajutat, m-au ajutat si ei cat au putut (…) Daca iti spun cate job-uri am schimbat pana acum. Am lucrat in cateva saloane, faceam tatuaje, tundeam… Am muncit si ca model, dar mai mult ca sa cunosc gagici. Banii erau foarte putini. Ca sa castigi bani mai multi nu spun ce trebuie sa faci. Intelegi tu!”, a dezvăluit Bogdan Mocanu.

Cine sunt concurenţii din sezonul 3 de la Puterea Dragostei. 14 tineri îşi caută dragostea la Kanal D