O legendă a fotbalului românesc îl apără pe Ciprian Marica, după scandalul sexual: „Aş vrea să mai fiu şi eu în prosop”

Rică Răducanu (73 de ani), unul dintre cei mai populari fotbaliști români, a comentat scandalul amoros în care a fost implicat fostul internațional Ciprian Marica. Ex-portarul Rapidului a declarat pentru Pro TV că ar mai vrea să fie în ipostaza „de-a juca în deplasare, în prosop”.

RomaniaTV.net
02 mai 2020, 06:47

Aș vrea să mai fiu și eu în prosop, dar numai Marica e. El e băiat tânăr… Și mie mi s-au întâmplat de-astea. Toată lumea a jucat în deplasare la un moment dat. Acum aș mai vrea eu să joc… Dar vă spun ceva, e mai bine să joci lângă familie și prieteni decât în străini”, a afirmat Rică Răducanu.

Citeşte şi: Ciprian Marica, prins în FLAGRANT când „a marcat” la nora fostului boss al Transgaz. Au fost filmaţi chiar de soţul încornorat VIDEO

Ce spune Ciprian Marica, după ce toată ţara l-a văzut dezbrăcat, la hotel, cu soţia unui prieten

Ciprian Marica este nu doar în atenţia presei, ci şi a internauţilor, după ce a fost dezvăluit un video, în care fostul fotbalist apare dezbrăcat, la hotel, împreună cu soţia unui prieten.

Se pare că Marica are şi o explicaţie pentru acest incident, care a zguduit showbizul, dar, cel mai probabil şi familiile protagoniştilor. Fostul atacant spune că de ceva timp el ar fi pus la cale înființarea unei asociații din care ar fi urmat să facă parte mai mulți sportivi cu greutate. Iar faptul că ar fi condus asociația din funcția de președinte ar fi deranjat extrem de tare.

Citeşte şi: Ciprian Marica, protagonistul unui scandal sexual. Mama fotbalistului a reacţionat şi i-a trimis un mesaj „nurorii” Ioana

Mai mult decât atât, clipul ar fi fost lansat și cu scopul de a compromite o eventuală „candidatură” a sportivului – din poziția de președinte al respectivei asociații – la portofoliul de ministru al Tineretului și Sportului, funcție la care Ciprian Marica ar visa de ceva vreme.

”A avut un scop precis. Discreditarea lui Ciprian. Nu e nimic întâmplător. Se pregătea să devină ministrul Sportului și cu această filmare s-a dorit pătarea imaginii lui. De când s-a aflat de asociație și de dorința lui Ciprian de a ajunge în funcția de ministru al Tineretului și Sportului s-au încercat tot felul de manevre. El ne-a povestit că totul a fost premeditat pentru a-i compromite imaginea”, a dezvăluit o persoană din anturajul lui Ciprian Marica, pentru Cancan.ro.


loading...