O mare jucătoare de tenis, diagnosticată pentru a doua oară cu cancer: ”Boala a revenit”

Chris Evert, una dintre cele mai mari jucătoare din istoria tenisului, are probleme de sănătate. Recent a anunțat că a fost din nou diagnosticată cu cancer.

09 dec. 2023, 11:19
O mare jucătoare de tenis, diagnosticată pentru a doua oară cu cancer: ”Boala a revenit”

O mare jucătoare de tenis a fost diagnosticată pentru a doua oară cu cancer. Este vorba despre Chris Evert, fostă numărul 1 și câștigătoare a 18 Grand Slam-uri la simplu și 3 la dublu.

Citește și: Mircea Badea comentează mutarea Simonei Halep în Dubai: ”De ce ar sta în România? Oricât de patriot ai fi”

„De când am fost diagnosticată cu cancer, în urmă cu doi ani, am fost foarte deschisă despre problema mea. Acum vreau să vă anunț noutățile, cancerul a revenit. Este un diagnostic pe care nu voiam să-l aud, dar din nou mă simt norocoasă că l-am descoperit la timp.

Săptămâna trecută am făcut o operație. Doctorii au găsit din nou celule canceroase în aceeași zonă. Toate au fost eliminate și am început o nouă sesiune de chimioterapie.

Astfel, nu voi putea să-mi însoțesc colegii când ESPN va reveni la Melbourne, luna viitoare, pentru Australian Open. Dar voi fi gata pentru restul turneelor de Grand Slam.

Citește și: Simona Halep, vacanță de lux în plină suspendare pentru dopaj. Românca așteaptă decizia salvatoare de la TAS în „Raiul milionarilor”

Vă încurajez pe toți să vă verificați istoricul familiei. Detectarea la timp a bolii salvează vezi. Și să fiți recunoscători pentru sănătatea voastră în această perioadă de sărbătoare”, a transmis Chris Evert.