O mașină a testat temperatura apei în lacul Tăbăcăriei din Constanța. Şoferul a uitat să tragă frâna de mână

Un autoturism a căzut parțial, miercuri, 30 noiembrie, în lacul Tăbăcăriei din Constanța, militarii din cadrul ISU fiind solicitați să intervină.

30 nov. 2022, 21:06
O mașină a testat temperatura apei în lacul Tăbăcăriei din Constanța. Şoferul a uitat să tragă frâna de mână
Mașină căzută în lacul Tăbăcăriei din Constanța

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați, miercuri, în Constanța, după ce un autoturism a căzut parțial în lacul Tăbăcăriei. La fața locului s-au deplasat detașamentul Fripis cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare și detașamentul Palas cu o automacara, potrivit focuspress.ro.

Citește și: Italianca arestată pentru detonarea mai multor bancomate din Constanţa face parte din temuta grupare mafiotă Ndragheta

Conform reprezentanților ISU Dobrogea, proprietarul autoturismului a refuzat ca pompierii să ridice mașina din lac. În schimb, acesta a luat legătura cu o firmă de tractare. Nu au fost înregistrate victime, misiunea fiind finalizată cu succes.

„Proprietarul autoturismului nu a dorit ca pompierii să ridice mașina din lac, va contacta o firmă de tractare”, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

Cel mai probabil, la plecare, bărbatul nu și-a asigurat autoturismul și a uitat să tragă frâna de mână, ulterior mașina ajungând cu partea frontală în lac. Cel care a sunat la 112 a fost un trecător care a văzut cum mașina se apropie din ce în ce mai mult de apă. Până la ajungerea la fața locului a echipei de intervenție, autoturismul căzuse deja în apă.

Citește și: Un preot din Constanța refuză să mai primească mame și copii din Ucraina. Care sunt motivele din spatele acestei decizii