Sindicatul Poliţiştilor, mesaj pentru Vela după ce o poliţistă s-a răsturnat cu maşina: „Măcar să cumpere un lot de sicrie”

O agentă de Poliţie din judeţul Satu Mare s-a răsturnat joi seară cu maşina în timpul unei intervenţii, iar Sindicatul Europol îl atacă pe ministru de interne, Marcel Vela. "Măcar să achiziționeze un lot de sicrie de la pompe funebre", susţin reprezentanţii Europol.

RomaniaTV.net
17 ian. 2020, 12:29
Sindicatul Poliţiştilor, mesaj pentru Vela după ce o poliţistă s-a răsturnat cu maşina: „Măcar să cumpere un lot de sicrie”

Sindicatul Europol anunţă, printr-o postare pe pagina de Facebook, că în cursul serii de joi, în timpul deplasării spre un eveniment sesizat la 112, doi poliţişti din zona rurală a judeţului Satu Mare au fost răniţi după ce s-au răsturnat cu „autospeciala”. 

Sindicatul îl acuză pe ministrul Vela că nu alocă fondurile necesare înnoirii flotei, punând astfel în pericol viaţa agenţilor.

„Încă doi polițiști răniți în misiune. Aseară, doi colegi din cadrul unei secții rurale a IPJ Satu Mare, aflați în misiune la un eveniment sesizat prin 112, s-au răsturnat cu „autospeciala” într-o curbă între localitățile Satu Mare și Micula.

Autospeciala sau sicriul pe roți, face parte din categoria Logan 2005, aflată într-o stare avansată de uzură și care nu mai poate fi folosită în misiunile specifice.
Îi sugerăm domnului ministru, dacă tot nu poate achiziționa mașini noi, măcar să achiziționeze un lot de sicrie de la pompe funebre.„, se arată în comunicatul sindicatului poliţiştilor.