O nouă coincidenţă STRANIE în cazul morţii lui Vadim. Şi ceasul din biroul de la Senat s-a OPRIT

După ce ceasul din biroul de lucru de la Bran s-a oprit, un nou fenomen inexplicabil iese la iveală în cazul morţii lui Corneliu Vadim Tudor. Orologiul din biroul de la Senat al lui Vadim a stat şi el în loc aproape de ora la care politicianul a încetat din viaţă.

19 sept. 2015, 08:11
O nouă coincidenţă STRANIE în cazul morţii lui Vadim. Şi ceasul din biroul de la Senat s-a OPRIT

Ceasul din biroul fostului lider al PRM s-a oprit la ora 18.22, aproape de ora morţii sale, potrivit imaginilor transmise de România TV din biroul lui Vadim de la Senat.

Marius Marinescu, un apropiat al fostului politician, spune că fenomenul inexplicabil este un semn.

„Corneliu Vadim Tudor a plecat într-o zi de sărbătoare, în ziua Crucii, a plecat dintre noi la ora 6.30. La 6.30, i-a incetat inima. La 6.30, s-a oprit parcă timpul in loc. Şi s-a oprit şi acest orologiu, s-a oprit şi ceasul de la Bran”, a declarat Marius Marinescu pentru România TV.

 

Acesta a dezvăluit că, în urmă cu o săptămână, Vadim l-a sunat din biroul de la Senat şi l-a rugat să candideze la Primăria Capitalei. 

M-a sunat din acest birou si mi-a spus asa: Marius, stii ce a făcut Sorin Oprescu. A omorat 50 de mii de caini. (…) Te rog, in numele partidului, să candidezi la Primăria Capitalei sa rezolvi tu aceste probleme. I-am spus că nu mai vreau să fac politică. Mi- spus: Bine, candidează ca independent şi PRM te susţine„, a spus Marinescu.

CITEŞTE ŞI Ce se va întâmpla cu „România Mare” şi „Tricolorul”. Fiica lui Vadim Tudor a făcut ANUNŢUL

Ceasul din camera de lucru, din casa de la Bran, s-a oprit şi el la ora la care s-a stins Vadim Tudor

Lidia, fata cea mare a regretatului Corneliu Vadim Tudor, dezvăluia zilele trecute că ceasul din casa de la Bran s-a oprit luni, fix la ora 18.42, ora la care a încetat din viaţă „Tribunul”.

E adevărat, ceasul a stat fix la ora la care a murit el. Nu un ceas de la noi din casă, ci din casa de la Bran. Mătuşa mea care stă acolo ne-a spus că acel ceas s-a oprit„, spunea Lidia Vadim Tudor.

CITEŞTE ŞI Oana Zăvoranu, despre moartea lui Vadim: Cineva i-a făcut de petrecanie. Am nişte bănuieli