O nouă dispută între vecini terminată cu o crimă. Suspect de 25 de ani reţinut de Poliţie

Crimă în judeţul Satu Mare. Un bărbat de 62 de ani a fost ucis în localtiatea Trip, comuna Bixad. Trupul a fost descoperit de către vecini, care au anunţat autorităţile.

21 feb. 2023, 23:10
O nouă dispută între vecini terminată cu o crimă. Suspect de 25 de ani reţinut de Poliţie

Crimă în satu Mare, un bărbat a fost ucis în curtea locuinţei sale. Un tânăr de 25 de ani a fost reţinut, marţi, de către poliţiştii din judeţul Satu Mare, fiind suspect în cazul crimei din Trip, au declarat, marţi seara, surse judiciare. Poliţia Satu Mare efectuează anchetă, împreună cu Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

 

Un bărbat a fost găsit decedat în curtea locuinţei din localitatea Trip, comuna Bixad, anunţă Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, fiind suspiciune de crimă.

Poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi despre faptul că o persoană ar fi fost găsită decedată, în curtea locuinţei sale, situată în localitatea Trip. Cauza se află în instrumentarea directă a Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare. În acest sens, precizăm faptul că, în vederea administrării eficiente şi operative a materialului probator în cauză, orice aspect legat de acest caz şi apărut în spaţiul public poate îngreuna buna desfăşurare a activităţilor organelor de cercetare penală„, precizează sursa citată. Persoana decedată avea 62 de ani.

O nouă crimă tulburătoare! Femeia de 28 de ani a fost găsită moartă în propria mașină. Polițiștii au fost șocați de ce au găsit la locul crimei

 Jurnaliștii PresaSM au stat de vorbă cu mama principalului suspect în cazul crimei din localitatea sătmăreană Trip. Femeia recunoaște că tânărul în vârstă de 25 de ani a mai fost implicat în scandaluri care s-au lăsat cu bătăi, dar nu a avut probleme cu vecinul găsit decedat în propria curte.

Tânărul în vârstă de 25 de ani a fost ridicat în această dimineață de polițiști de acasă, fiind acuzat că și-ar fi ucis vecinul în vârstă de 62 de ani, care a fost găsit mort în propria curte.

Recunoaște că atunci când a fost copil a avut probleme cu vecinul său, care i-ar fi devenit victimă, dar și că tânărul se mai băga în scandaluri care se terminau cu bătăi.

Crima care a șocat o țară întreagă. După ce și-a ucis soacra, s-a așezat pe cadavru și a fumat o țigară în așteptarea soțului: „Nu o mai suportam!”

Nu știe ce anume l-ar fi putut determina pe fiul său să comită o astfel de faptă, a spus femeia de față cu jurnaliștii. Sătmăreanca a mai precizat că știa puține despre viața fiului său, iar oricum noaptea ea nu mai iese din casă. Are grijă de celălalt fiul al său, un tânăr cu handicap.

„Vă dați seama, nu mai sunt bună de nimic”, a spus femeia, întrebată despre faptul că fiul său a fost reținut de polițiști.