O nouă lovitură pentru Irinel Columbeanu. Fosta fabrică a afaceristului a fost vândută și va face mobilă pentru Ikea

Fosta fabrică de materiale de construcții a lui Irinel Columbeanu a fost vândută de către lichidatorul judiciar. O companie a decis să cumpere locul, pentru a fabrica mobilă Ikea.

07 feb. 2024, 21:41
O nouă lovitură pentru Irinel Columbeanu. Fosta fabrică a afaceristului a fost vândută și va face mobilă pentru Ikea
Fosta fabrică a lui Irinel Columbeanu a fost vândută și va face mobilă pentru Ikea

După ce și-a pierdut toată averea, Irinel Columbeanu a ajuns la un azil de bătrâni, pe care nici măcar nu și-l poate permite. Are o pensie minusculă care nu-i acoperă nici tratamentul medical de care are nevoie. Fosta soție, Monica Gabor, nu îl ajută, dar unica sa fiică, Irina, îi trimite din când în când bani. Alte personaje din lumea mondenă au sărit să-i dea o mână de ajutor, dar nu se compară cu veniturile pe care le avea în trecut.

Citește și: Irinel Columbeanu, scos din sărite pe internet. Fostului milionar i s-a reproșat că se face de râs cu aparițiile sale: „Ramolit ești tu, amărășteanule”

Primarul orașului Târgu Cărbunești, acolo unde fostul milionar avea o fabrică de materiale de construcții, a anunțat aceasta a fost vândută și va face mobilă pentru Ikea.

„Investitorul a cumpărat de la lichidator o parte din terenurile și clădirile pe care le avea fosta fabrică a domnului Irinel Columbeanu la Târgu Cărbunești. A solicitat emiterea unui certificat de urbanism pentru construirea unei fabrici pentru materiale folosite la realizarea de mobilier pentru un cunoscut brand internațional”, a spus edilul.

Citește și: Suma imensă care trebuie plătită pentru a fi coleg de azil cu Irinel Columbeanu. Omul de afaceri este ţinut de milă cu pensia de 2.000 de lei

Producția la noua fabrică va începe abia peste un an și jumătate. Aici vor lucra aproximativ 150 de persoane.

Potrivit informațiilor transmise de edil, nici după vânzarea fabricii, primăria nu a reușit sp-și recupereze banii. Irinel Columbeanu le mai datorează încă 600.000 de lei.

„Din păcate, la primărie nu au ajuns mulți bani, pentru că prima dată trebuie să își recupereze banii statul și ANAF-ul. Avem o datorie de recuperat de peste 600.000 de lei. Suntem înscriși la masa credală”, a transmis edilul pentru Igj.ro. Șansele ca fostul milionar să-și achite datoriile sunt infime.