O nouă poză: O femeie goală în apartamentul lui Bobby Păunescu

Regizorul şi omul de afaceri a postat recent o fotografie cu Monica Bârlădeanu care a stârnit reacţii puternice. Pentru că imaginea provocatoare a primit 400 de like-uri, românul a postat marţi o nouă fotografie.

RomaniaTV.net
30 oct. 2012, 13:54
O nouă poză: O femeie goală în apartamentul lui Bobby Păunescu

Regizorul Bobby Păunescu a postat zilele trecute pe rețelele de socializare o fotografie incendiară cu fosta lui iubită, Monica Bârlădeanu, goală pușcă. Ba mai mult, românul a promis că dacă acea fotografie va strânge 400 de like-uri, pe site va mai publica o poză.

„Dacă poza strânge 400 de like-uri, o să îi cer voie Monicăi să mai postez o fotografie”, scrie acesta.

Cum fotografia a strâns 432 de like-uri şi peste 20 de comentarii, Păunescu s-a ţinut de cuvânt şi marţi a postat imaginea mult aşteptată.

Zilele trecute, regizorul a publicat o fotografie cu un nud artistic al Monicăi, alături de comentariul: „o fantomă umblă prin casă, de Halloween”. Poza a fost preluată de tabloide şi media serioasă deopotrivă, dând naştere la controverse. 

Actriţa Monica Bârlădeanu şi afaceristul Bobby Păunescu au anunţat, tot pe Facebook, în urmă cu două luni că nu mai formează un cuplu. „Deşi suntem absolut hotăraţi să lucrăm în continuare împreună aşa cum am făcut-o şi până acum, prietenii voştri Monica şi Bobby nu mai formează, din păcate,un cuplu. Ne-am bucura mult dacă aţi trata acest moment cu aceeaşi sensibilitate şi discreţie cu care o face James,fiinţa care înţelege cel mai bine indestructibila noastră comuniune interioară. Mulţumim”, a scris actriţa pe site.