O nouă surpriză la Chefi la cuţite! Alex Abagiu şi Radu Vlăduţ au impresionat juraţii cu preparatul pregătit

Juraţii de la Chefi la cuţite au avut parte de o nouă surpriză. Alex Abagiu şi Radu Vlăduţ au pregătit un preparat, care a fost pe gustul celor trei chefi. Surprinderea a fost şi mai mare, când Sorin Bontea şi-a revăzut foştii colegi de la Asia Express.

RomaniaTV.net
16 sept. 2020, 08:43

Cu o rețetă specială de paste, inspirată din aventurile lor prin Filipine și Taiwan, cei doi au urmărit cu mult interes degustarea făcută de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”.

Extrem de mândri de mâncarea pregătită cu atât de multă atenție la detalii, Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț au așteptat verdictul.

CHEFI LA CUTITE 15 SEPTEMBRIE 2020 LIVE VIDEO STREAMING A1: „Să vină izoletaaa!” Cătălin Scărlătescu şi-a pus colegii pe jar

De la aspectul preparatului și până la paharele ce au însoțit rețeta, chefii au avut parte de surpriză după surpriză. „Măcar am atins-o pe asta cu opulența”, a zis Alexandru Abagiu glumind.

E clar că voi faceți echipă bună și în bucătărie, bravo”, i-a lăudat Sorin Bontea, colegul din emisiunea „Asia Express”.

Pentru preparatul pregătit, cei doi au primit șansa de-a merge mai departe, în următoarea etapă!

Speak şi Ştefania, în bucătăria Chefi la cuţite

Speak și Ștefania au pregătit o super rețetă de ruladă de vită cu piure la Chefi la cuţite și momentul a fost unul de-a dreptul savuros. Cei doi s-au tachinat, s-au ajutat și au făcut deliciul publicului.

Cel mai tare o să fie dacă ne dă Scărlătescu și Dumitrescu și să nu ne dea Bontea votul”, a glumit Speak, încercând s-o ajute pe Ștefania să termine preparatul.

„Mi-ar plăcea să îi impresionăm pe juraţi. Singurul lucru de care mi-e frică la preparat, este carnea”, a spus Ştefania.

Eu nu înțeleg cum a reușit să dea gust de ficăței de pui unui mușchi de vită”, a criticat chef Florin Dumitrescu rulada pregătită de cei doi foști concurenți de la „Asia Express”. „Ce-o fi asta, Doamne?„, a spus chef Bontea despre preparat.

Speak și Ștefania și-au făcut apariția în platoul emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8 și surpriza a fost mare pentru toată lumea. „Păi n-am zis eu că vă gătesc la nuntă, ce e cu voi aici?!„, e prima reacție a lui Bontea atunci când se deschid ușile.

Zi, ne dai cuțite din alea?!”, a vrut Speak să afle de la Florin Dumitrescu.