O parte din averea lui Condrea ar putea ajunge pe mâna fostei soacre

Fosta soacră a lui Dan Condrea ar putea rămâne cu o parte din averea omului de afaceri. Acest lucru s-ar putea întâmpla dacă femeia ar obţine custodia nepoatei sale, care este minoră. Fata se afla în grija tatălui, iar mama sa o putea vizita doar în prezenţa bunicii.

14 iun. 2016, 08:34
O parte din averea lui Condrea ar putea ajunge pe mâna fostei soacre

În urmă cu un an, judecătorii au decis ca fata să rămână în custodia tatălui, iar mama să o poate vizita după un program bine stabilit, dar în prezenţa bunicii.

Stabileşte program de vizitare în favoarea reclamantei-pârâte în cadrul căruia aceasta să aibă legături personale cu minora, astfel: – în primul şi al treilea sfârşit de săptămână din luna, începând de vineri, ora 18.00 până duminică ora 18.00; – două săptămâni în perioada vacanţei de vară şi prima jumătate din vacanţa de iarnă. În toate cazurile prin aducerea minorei la domiciliul reclamantei-pârâte şi predarea acesteia bunicii materne şi preluarea acesteia din domiciliul mamei la terminarea programului de vizită de către tata şi în prezenţa bunicii materne”, au decis judecătorii, potrivit cancan.ro.

Laura Georgescu, fosta soţie a omului de afaceri, a atacat decizia judecătoilor, însă, procesul s-a oprit din cauza morţii lui Condrea.

Fosta soacră a lui omului de afaceri are şanse mari să obţină custodia minorei în cazul în care judecătorii vor decide că mama nu este aptă pentru acest lucru, aşa cum s-a întâmplat anul trecut. Cu atât mai mult cu cât Condrea avea încredere în ea şi ceruse judecătorilor ca aceasta să fie prezentă în momentul în care fiica sa îşi vizita mama.

Astfel că, mama Laurei Georgescu are şanse să obţină o bună parte din averea acestuia dacă va primi custodia nepoatei sale.

În acest moment, după moartea lui Dan Condrea, fiica sa se află în grija mamei vitrege. Laura Georgescu susţine că fiica sa este abuzată de Uliana Ochinciuc, femeia cu care omul de afaceri îşi refăcuse viaţa.

„Am depus probe suplimentare. Sunt probe temeinice că este un copil abuzat de ambii părinţi, inclusiv de mama vitregă”, susţinea Laura Georgescu.

Citeşte şi Scandal cu bâte şi ameninţări în familia fostei soţi a lui Dan Condrea