O persoană, grav rănită, după ce un tren a lovit o maşină VIDEO

O persoană în vârstă de 60 de ani a fost grav rănită după ce maşina în care se afla a fost lovită de un tren care circula de la Tulcea spre Bucureşti.

RomaniaTV.net
05 iul. 2012, 05:13
O persoană, grav rănită, după ce un tren a lovit o maşină VIDEO

Accidentul s-a produs, joi dimineaţă, în jurul orei 7.00, în dreptul localităţii Babadag, judeţul Tulcea. De vină pentru accident a fost un şofer, care nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată. Trenul intercity, care circula pe ruta Tulcea-Bucureşti, a lovit în plin autoturismul.

La faţa locului au ajuns imediat pompierii şi medicii. Şoferul vinovat de accident a fost singura victimă. El a fost transportat la spitalul din Tulcea în stop cardio-respirator.

„Persoana implicată în accident este într-o stare foarte gravă. Are în jur de 60 de ani. Are un politraumatism, i-a fost amputat un membru superior. Victima a fost găsită în stop cardio-respirator. Începe să aibă activitate cardiacă”, a declarat medicul de pe ambulanţă.

Din cauza accidentului, circulaţia a fost oprită şi s-a reluat după câteva zeci de minute, după ce poliţişti au luat maşina de pe calea ferată.