O poliţistă de 25 de ani s-a împuşcat în cap la Mehedinţi

O tânără poliţistă din Mehedinţi s-a împuşcat cu arma din dotare din cauza unor probleme amoroase. Medicii încearcă să-i salveze viaţa.

19 ian. 2022, 10:48
O poliţistă de 25 de ani s-a împuşcat în cap la Mehedinţi

O poliţistă din Mehedinți s-a împușcat în cap. Polițista ave 25 de ani și nu era încadrată din sursă externă, așa cum e cazul multor oameni ai legii care fac obiectul unor știri.

„La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de o poliţistă din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia.

Aceasta a intrat în serviciu la ora 08.00. Era promoția 2018 a Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020. La fața locului, s-a deplasat o echipă de cercetare, pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului”, anunță Poliția.

Poliţista din Braşov care s-a sinucis cu arma din dotare, condusă pe ultimul drum. Detalii cutremurătoare din viaţa tinerei Sabina
O tragedie similară a avut loc şi în ultima zi din an în Brașov. O tânăra polițistă a fost găsită împușcată în cap într-un apartament din Brașov, în ziua în care ar fi împlinit astăzi 29 de ani. Femeia era ofițer de poliție și și-a luat zilele folosind arma din dotare, în data de 31 decembrie 2021.

Poliţista din cadrul IPJ Brașov, în timp ce se afla la domiciliu, s-a împușcat în cap cu arma din dotare (pistol Carpați), chiar în ziua în care implinise 29 de ani. Se pare că ea s-ar fi sinucis din cauza geloziei.

Poliţistă de la DGA găsită moartă în faţa blocului în care locuia. Tragedie în Capitală

Poliţista lucra de cinci ani la Bod şi avea gradul de agent, fiind numită în funcţia de ajutor șef post la Postul de Poliție Comunală Bod. Ea şi-a desfăşurat activitatea în cadrul serviciului resurse umane până în luna martie a acestui an, când a fost numită în funcţia de ofiţer la Biroul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii.


loading...
Partenerii noștri