O profesoară care nu credea în covid s-a răzgândit după ce s-a infectat şi a fost la un pas de moarte: „Sunt o altă persoană acum”

O profesoară din Italia care era un duşman convins al vaccinului anti-covid şi care nu credea în existenţa virusului şi-a schimbat părerea după ce s-a infectat şi a fost la un pas de moarte.

06 oct. 2021, 20:00
O profesoară care nu credea în covid s-a răzgândit după ce s-a infectat şi a fost la un pas de moarte: „Sunt o altă persoană acum”

O profesoară care nu credea în covid s-a răzgândit după ce s-a infectat şi a fost la un pas de moarte. Sabrina Pattarello are 45 de ani şi este profesoară în Italia. Femeia a fost reclamată de nenumărate ori de părinţii elevilor ei că nu purta masca de protecţie şi spunea că virusul SARS-COV-2  nu există.

O profesoară care nu credea în covid s-a răzgândit după ce s-a infectat şi a fost la un pas de moarte

Citeşte şi Situaţie catastrofală la ATI, în continuare nu mai niciun loc liber. Paturile din rezerva operaţională se ocupă rapid, din cauza numărului mare de infectări

Femeia şi-a schimbat complet părerea după ce s-a infectat cu coronavirus şi a fost la un pas să moara. Aceasta a stat la Terapie Intensivă timp de trei săptămâni, fiind între viaţă şi moarte.

Din fericire, a reuşit să invingă virusul şi s-a întors acasă, la Marghera. Potrivit „Il Gazzettino”, cei care au vorbit cu profesoara spun că e pe calea pocăinţei, pentru că a trăit boala pe pielea sa. Boala, care o adusese aproape de moarte, a făcut-o să se răzgândească.

Dacă anul trecut fără mască şi le spunea tuturor că virusul este o invenţie, acum crede că este o persoană diferită şi le mulţumeşte medicilor care i-au salvat viaţa.

„Am înţeles că nu se glumeşte cu virusul, am înţeles multe lucruri. Nu mai sunt Sabrina de acum o lună. Sunt o persoană diferită”, spune femeia, potrivit Mediafax.

Referitor la vaccin, profesoara a declarat pentru „Corriere del Veneto” că se gândeşte să-l facă, dar vrea întâi să afle mai multe detalii despre diferitele vaccinuri, ce reacţii provoacă şi care sunt cele mai puţin riscante.

Citeşte şi Dr. Valeriu Gheorghiță avertizează: „Informarea din surse neoficiale duce la vieţi pierdute în fiecare zi. Nu e obligativitate ci responsabilitate”