O româncă a plecat cu motanul în vacanță în Grecia, dar s-a întors fără el: „L-am scăpat de sub supraveghere și a fugit”

O româncă și-a pierdut motanul mult iubit în Grecia, în timp ce se afla în vacanță. Acum caută soluții pentru a-l aduce înapoi acasă.

11 iul. 2023, 16:36
O româncă a plecat cu motanul în vacanță în Grecia, dar s-a întors fără el: „L-am scăpat de sub supraveghere și a fugit”
O româncă și-a pierdut motanul în vacanță

Ne aflăm în plin sezon estival, iar, printre anunțurile pe care românii le publică pe grupurile dedicate sejururilor în Grecia se află și cele despre obiectele găsite sau pierdute.

Cele mai menționate obiecte la aceste categorii sunt, în general, verighetele, bijuteriile sau cheile de la mașină.

Citește și: Ce documente trebuie să ai la tine dacă pleci în Bulgaria, Grecia sau Turcia cu maşina. Trei acte nu pot lipsi din portofel!

Însă, se pare că turiștii nu pierd doar obiecte în vacanță, ci și animale de companie. Este și cazul unei românce care și-a pierdut motanul pe care îl luase cu ea în Grecia. Acesta a fost mai apoi găsit de gazdă, iar stăpâna încearcă acum să găsească o soluție să își aducă prietenul blănos acasă.

„Am o mare rugăminte pentru cei care se deplasează în zona Meteora, localitatea En Kanaliois. Acum 2 săptămâni am scăpat motanul de sub subraveghere și a fugit, gazda la care am stat a fost foarte drăguță și a reușit să îl prindă când deja eram în țară. Este un motan extrem de frumos, de rasă și foarte cuminte. Dacă există vreo posibilitate să îl aduceți în țară v-aș fi foarte recunoscătoare”, a scris femeia pe grupul de Facebook Forum Grecia.

Citește și: Scandal de proporții în Grecia, după ce imaginile cu un ospătar care intră în apă pentru a servi clienţii a devenit virală. „Epoca sclaviei s-a încheiat”

Tânăra a primit o soluție în comentarii, dar au existat și persoane care au criticat-o pentru că s-a întors în țară fără motan.

„Dacă aveți pașaport la el și tot ce se cere în vama vi-l iau eu miercuri de acolo și joi îl aveți în București”/ „Felicitări pentru Dvs, dar și pentru gazdă, care a fost super, că putea să nu îl caute și să îl prindă. Oameni de notă 10!”/ „Eu nu aș fi plecat fără el!”, au fost o parte dintre comentarii.

„Stimată doamna, de acord cu dvs fac parte din familie…dar au fost 10 persoane care l au căutat timp de 2 zile, știam că se va întoarce la un moment dat, de aceea am și vb cu proprietara dacă poate să mi-l țină până când mă întorc să îl iau. Va rog frumos nu mai comentați doar de dragul de a comenta”, a fost răspunsul stăpânei motanului.

„Eu nu aș fi plecat de acasă cu el. Probabilitatea să se piardă este maximă”, a mai spus cineva.