O româncă a trăit un adevărat miracol. Ionela a născut un bebeluş de doar 600 de grame. Cum este micuţa, după un an de viaţă

O româncă a trăit un adevărat miracol. Ionela a născut un bebeluş, la data de 25 februarie 2022, de doar 600 de grame. La aproape un an de la naştere, femeia poate spune în sfârşit că micuţa este bine.

04 feb. 2023, 18:03
O româncă a trăit un adevărat miracol. Ionela a născut un bebeluş de doar 600 de grame. Cum este micuţa, după un an de viaţă
O româncă a trăit un adevărat miracol

Ionela Frunză a fost nevoită să nască în regim de urgență, după numai 25 de săptămâni de sarcină. Bebelușul, o fetiță care se numește Mia, a cântărit la naştere doar 600 de grame. La data de 5 mai ajunsese cu greu la un kilogram și 200.

Citeşte şi: O româncă a trăit un adevărat miracol. Ionela a născut un bebeluş de doar 600 de grame. Cum este micuţa după un an de viaţă

O româncă a trăit un adevărat miracol

Femeia şi-a putut ţine copilul în braţe după două luni şi jumătate de la naştere. „Când vorbesc despre asta, încă mă trec fiorii”, a mărturisit Ionela.

Pentru a lua în greutate, a fost nevoie de îngrijiri în secția de Terapie Intensivă neonatală a spitalului „Cesare Arrigo”, unde a fost ținută în incubator. „A fost externată definitiv pe 17 iunie, așa că ultimele zece zile de internare și le-a petrecut la Santi Antonio e Biagio”, a povestit Ionela.

După o perioadă lungă şi foarte dificilă, cele două au mers în sfârşit acasă. „Acum ne întoarcem la spital pentru kinetoterapie și am fost să rezolvam și unele complicații cauzate de nașterea prematură. Important este că Mia crește și este bine acum”, a mai explicat femeia.