O româncă care voia să devină stewardesă, obligată la interviu să se dezbrace: „M-am simțit ca un animal la grădina zoologică”

Mai multe femei care s-au prezentat la un concurs de angajare pentru a deveni însoțitoare de zbor la compania aeriană Kuwait Airways au dezvăluit că li s-a cerut să se dezbrace în lenjerie intimă. Reprezentanții angajatorului le inspecta corpul femeilor, iar cele care aveau ochelari, alunițe sau cicatrici vizibile erau respinse.

06 ian. 2023, 23:53
O româncă care voia să devină stewardesă, obligată la interviu să se dezbrace: „M-am simțit ca un animal la grădina zoologică”

O româncă care voia să devină stewardesă, obligată la interviu să se dezbrace. Femeile care visau să devină stewardese la compania aeriană Kuwait Airways au avut parte de o experiență șocantă atunci când s-au prezentat la un interviu de angajare organizat în luna noiembrie la un hotel din Madrid, din apropierea aeroportului Barajas.

Citește și Însemnate, la fel ca vitele! Ce tatuaje speciale aveau tinerele traficate de Andrew Tate

O româncă a fost obligată să se dezbrace în timpul unui interviu

În timpul interviului, reprezentanții angajatorului le-au pus pe femei să se dezbrace pentru a le inspecta corpurile, iar cele care aveau ochelari, alunițe sau cicatrici vizibile erau respinse.

Mariana are 23 de ani, iar în noiembrie a participat și ea la acest interviu scandalos. În timpul concursului i s-a cerut să se dezbrace la sutien, fustă și ciorapi, asta în timp ce femeia care le lua interviu își lua notițe.

„M-am simțit ca un animal la grădina zoologică”, a declarat femeia pentru publicația spaniolă „El Diario“

Tânăra a dezvăluit că o candidată a fost respinsă pentru că examinatorilor „nu le-a plăcut pielea sau zâmbetul ei”.

Bianca, o însoțitoare de bord de 23 de ani din România, a mărturisit că prima candidată a ieșit plângând din sala unde avea loc interviul.

”Prima fată care a intrat a ieșit plângând. Celelalte au ieșit spunând același lucru. Mi-a fost greu să cred. M-am speriat – dar ele nu exagerau”, a spus Bianca.

Tânăra româncă a povestit și cum a fost umilită de femeia recrutor, care i-a cerut să își ridice rochia atunci când a intrat în încăpere.

„Am tras-o puțin în sus, până sub genunchi, așa că ea a tras-o până la chiloți. Rochia mea avea un fermoar la spate și ea mi-a cerut să o trag până la talie, așa că stăteam acolo doar în sutien”, a mai spus românca.

Atunci când femeia a cerut explicații pentru ceea ce se întâmplă, i s-a răspuns că aceste controale sunt efectuate în vederea identificării eventualelor cicatrici, semne din naștere și tatuaje.

Recrutarea a fost făcută de o companie din Orientul Mijlociu, care acum este vizată de o anchetă efectuată de Ministerul Muncii din Spania La rândul lor, reprezentanții agenției au anunțat că se vor adresa justiției deoarece consideră că toate aceste acuzații sunt complet nefondate.

Citește și Andreea Tonciu a ajuns din nou pe mâna medicului estetician. La ce intervenție a apelat vedeta: ”Nu îmi mai place cum arăt”