O româncă s-a trezit la 4 dimineaţa cu o maşină în garsoniera ei, în Belgia FOTO

O româncă s-a trezit la 4 dimineaţa cu o maşină în dormitorul ei, în Belgia. Nicoleta a declarat că e încă şocată şi nu îşi dă încă seama cum a scăpat cu viaţă.

13 mai 2019, 06:59

O româncă a trăit momente de groază sâmbătă dis de dimineaţă, în jurul orei 4, când s-a trezit cu o maşină în garsoniera ei şi cu un perete complet distrus, scrie observator.tv. În vârstă de 35 de ani, Nicoleta se mutase de o lună în garsoniera de la parterul unui bloc din Roeselare.

Citeşte şi Un tânăr cu arsuri grave, transportat la un spital din Belgia cu o aeronavă militară

Vânzătoare la Kortemark, ea se trezise de puţine minute pentru a merge la seriviciu şi asta i-a salvat viaţa. „M-am trezit doar pentru că a trebuit să merg devreme la muncă. Am auzit un zgomot şi dint-ro dată o maşină a trecut prin perete. Bucăţi din zid au zburat pe patul meu.”, a povestit femeia pentru hln.be.

Un Opel Astra intrase în plin în casa româncei, iar şoferul a scăpat fără vreo rană, ieşind singur din maşină. Acesta, un tânăr de 20 de ani, avea un permis provizoriu, cu interdicţie de a conduce între orele 22 şi 6 dimineaţa, era beat şi, după ce a ieşit din maşină, spun martorii, a început să râdă, văzând pagubele.

Poliţia îl cercetează acum, fiind acuzat de mai multe delicte, în vreme ce Nicoleta a fost mutată de proprietarul clădirii într-o altă garsonieră din acelaşi bloc.