O şcoală din România a devenit virală pe Internet. Cum arată şi unde este FOTO

O şcoala din judeţul Ialomiţa a devenit virală pe Internet datorită modului în care arată. Unul din dascălii care predau aici a postat un mesaj emoţionant la început de an şcolar.

05 sept. 2022, 16:39

O şcoală din România a devenit virală pe Internet. Este vorba despre şcoala din localitatea Periţi, judeţul Ialomiţa. Aceasta a devenit cunoascută datorită culoarilor vesele din interior şi a mesajelor motivaţionale de pe pereţi.

O şcoală din România a devenit virală pe Internet. Mesajul emoţionant transmis de o profesoară

Citeşte şi Ministrul Educației a pus-o la punct pe directoarea unui liceu de top din București: ”Chemați-o din cancelarie. Vreau să rezolvăm problema!”

O profesoară care predă la Şcoala Gimnazială Periţi a postat câteva fotografii din interior şi un mesaj emoţionant pentru elevii care au început un nou am şcolar.

„Și calendarul, și vremea, ploaia și castanii, strugurii și frunzele… Toate șoptesc că mai e puțin. Una dintre bucuriile neprețuite din meseria de profesor este aceea că an de an retrăim emoția începutului și a sfârșitului de an școlar.

Dacă și voi v-ați pregătit cu forțe noi, cu energie, cu bucurie, cu determinarea de a fi mai buni, atunci și noi ne-am pregătit toată vara să îmbrăcăm haine noi!

Cred cu tărie că locul în care ne petrecem cel mai mult timp din zi trebuie să fie unul cald, vesel, creativ și să contribuie, astfel, la starea noastră de bine. Mulțumesc intregii echipe magice pentru că astăzi pot să vă împărtășesc câteva imagini, rezultat al unui impresionant volum de muncă! Mulțumesc tuturor celor implicați pentru susținere!

Ne revedem luni, 5 septembrie, cu porțile larg deschise pentru copii, părinți și bunici!

Cu emoție și deosebită prețuire,

prof. Cristina Costea.

P.S. Aș vrea ca la final, elevii mei să știe că mi-a păsat de ei!”, a scris profesoara pe Facebook.

Postarea profesoarei a devenit rapid virală pe reţelele de socializare.

Citeşte şi Ce ţinută a purtat Carmen Iohannis în prima zi de şcoală. Gestul inedit faţă de elevi al Primei Doamne FOTO / VIDEO

Aproape trei milioane de elevi și copii de grădiniță s-au întors, luni, la cursuri în peste 17.800 de unităţi de învăţământ. E anul în care vor fi numeroase schimbări în sistemul de învățământ. În locul celor două semestre vor fi cinci module de învățare care vor alterna cu cinci vacanțe.

Tezele nu vor mai fi obligatorii, cadrul didacitic urmând să decidă modul de evaluare a elevului și câte note îi va da, în funcție de numărul de ore săptămânal la disciplina respectivă. În loc de medii semestriale, va exista o singură medie – cea anuală.