O tânără de 17 ani şi-a ucis bebeluşul după ce i-a aplicat mai multe lovituri în cap. A fost arestată preventiv

O tânără în vârstă de 17 ani din judeţul Galaţi a fost arestată preventiv sub acuzaţia de omor calificat. Aceasta şi-a omorât bebelușul nou-născut, după ce i-a aplicat mai multe lovituri în cap și l-a asfixiat.

RomaniaTV.net
13 aug. 2020, 07:17
O tânără de 17 ani şi-a ucis bebeluşul după ce i-a aplicat mai multe lovituri în cap. A fost arestată preventiv

Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a cerut pe 12 august arestarea preventivă a adolescentei din localitatea Tălpigi, comuna Ghidigeni, judeţul Galaţi, sub acuzaţia de omor calificat. Fata şi-a lovit bebeluşul în cap cu un corp contondent, iar apoi l-a sufocat, cel mai probabil cu mâinile.

Citeşte şi: A murit pacienta cu COVID-19 din ambulanţa căzută de pe pod în Gorj. Ambulanţierul este în stare gravă

„La data de 12 august 2020, s-a solicitat Tribunalului Galați, arestarea preventivă ptr inculpata C.I.V (17 ani) cercetată pentru comiterea unei infracțiuni de omor calificat- art. 188-189 lit a Cod penal în referire la art.199 Cod penal cu aplicarea art.77 lit.e Cod penal si art.113 Cod penal”.

Minora a născut la începutul lunii august, însă nu a dorit să păstreze copilul şi l-a omorât într-o manieră brutală imediat după naştere

„Se reţine că în ziua de 03.08.2020, între orele 18,00-20,00, în timp ce inculpata C.I.V. se afla la domiciliul din localitatea Tălpigi/Ghidigeni/Galaţi, după ce a dat naştere unui făt viu şi viabil, a manifestat acte de violenţă asupra acestuia, respectiv lovituri active la nivelul capului cu/de corpuri contondente, suprimare si tracţiune la nivelul gurii, ceea ce a condus la instalarea decesului fătului . S-a dispus arestarea preventivă ptr. 30 de zile”, a declarat procurorul Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.