O tânără de 17 de ani din SUA, însărcinată în nouă luni, a fost găsită moartă. Ea dispăruse cu opt zile înainte

Maylashiei Hogg, în vârstă de 17 ani, care a dispărut pe 8 februarie, a fost găsită moartă în comitatul Barnwell, în Carolina de Sud, la doar câțiva metri de locuința sa.

22 feb. 2024, 17:39
O tânără de 17 de ani din SUA, însărcinată în nouă luni, a fost găsită moartă. Ea dispăruse cu opt zile înainte

Tânăra moartă în SUA era elevă la Liceul Barnwell și urma să nască o fetiță pe 14 februarie. Fata a fost găsită la mai puțin de 800 de metri de casa ei, potrivit familiei, scrie People. Adolescenta era entuziasmată să devină mamă și își numise deja fiica London Charity, după mama ei, care a murit în urmă cu un an și jumătate.

A murit actorul Ewen MacIntosh, cunoscut pentru rolul Keith Bishop din comedia The Office

„Oricine a făcut asta trebuie să fie în închisoare. Știu că cineva i-a făcut ceva”, a declarat vărul victimei, Robert Payne, pentru WACH Fox 57.

Tânăra a fost dată dispărută de mătușa ei pe 8 februarie. După ce nu a primit niciun răspuns din partea poliției, familia a contactat-o pe cercetătoarea Kimberly Kite de la Broken Link Foundation, o organizație caritabilă care ajută la găsirea persoanelor dispărute, pentru a cere ajutor.

Gest emoționant pentru un român fără adăpost și cățelușa lui, care au murit în Spania, într-un incendiu. „Te-am iubit și te iubesc pentru tot ce m-ai învățat”

„Când o familie raportează dispariția unei persoane dragi, poliția trebuie să asculte familia”, a declarat Kite pentru WACH Fox 57. Tânăra plănuia să se întoarcă la școală după ce va naște și să studieze pentru a deveni asistentă medicală, a declarat mătușa ei.

Luni, în SUA a avut loc o comemorare pentru Hogg și fiica ei nenăscută în locul în care a fost găsită. O autopsie este programată pentru miercuri pentru a afla cu exactitate motivele decesului. Niciun suspect nu a fost identificat, au relatat televiziunile locale.