O tânără de 25 de ani, însărcinată, a fost ucisă în timp ce îşi aştepta tatăl. Cei doi urmau să meargă la o aniversare

O tânără de 25 de ani, însărcinată, a fost ucisă în timp ce îşi aştepta tatăl. Bărbatul intrase la o cofetărie să ridice un tort, pentru că urmau să meargă împreună la o aniversare. Marissa Perez a fost împuşcată mortal.

06 ian. 2023, 10:23
O tânără de 25 de ani, însărcinată, a fost ucisă în timp ce îşi aştepta tatăl. Cei doi urmau să meargă la o aniversare
O tânără de 25 de ani, însărcinată, a fost ucisă în timp ce îşi aştepta tatăl

O tânără de 25 de ani, însărcinată, a fost ucisă în timp ce îşi aştepta tatăl. Marissa Perez stătea pe scaunul pasagerului în mașină când a fost împușcată mortal în ceea ce poliția crede că a fost o crimă planificată, scrie Mirror.co.uk.

O tânără de 25 de ani, însărcinată, a fost ucisă

Marissa Perez stătea pe scaunul pasagerului în mașină când a fost împușcată mortal, iar poliția crede că a fost o crimă planificată.

Tânăra era în drum spre o aniversare împreună cu tatăl ei în Los Angeles, SUA. În timp ce aștepta în mașină, un alt vehicul a oprit lângă ea, și a împuşcat-o.

Citeşte şi: S-a aflat cauza morții fiului Tinei Turner. Artista este sfâșiată de durere: „Ronnie, ai părăsit lumea mult prea devreme”

Femeia însărcinată, care își aștepta copilul în iunie, a fost împușcată de mai multe ori, inclusiv o dată în cap, a spus mama ei.

Serviciile de urgență s-au deplasat la fața locului joi, 29 decembrie, la scurt timp după ora 19.30.

Mama lui victimei a declarat pentru Eyewitness News: „Avea 25 de ani. Era pe cale să devină mamă în cinci luni. Era atât de fericită. Întotdeauna a avut grijă de atât de mulți oameni”.