O tânără din Brăila, găsită moartă. Avea 24 de ani şi lucra în cadrul armatei

O tânără din Brăila a fost găsită moartă în apartamentul său. Sursele susţin că sergentul în vârstă de 24 de ani s-ar fi spânzurat de o ţeavă. Poliţiştii au început o anchetă, iar cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală.

06 apr. 2021, 16:37
O tânără din Brăila, găsită moartă. Avea 24 de ani şi lucra în cadrul armatei
O tânără din Brăila a fost găsită moartă în apartamentul său

O tânără din Brăila, găsită moartă. Trupul neînsufletit a fost găsit în dimineaţa zilei de 5 aprilie, în jurul orei 09:00. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila pentru necropsie. Poliţia anchetează cazul.

Citeşte şi: Scandal cu săbii, bâte, pistoale şi pietre în stradă în Brăila. Reglare de conturi între interlopi

O tânără din Brăila, găsită moartă

În cursul zilei de ieri, 05.04.2021 poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila au fost sesizaţi telefonic de către o femeie, cu privire la faptul că o tânără brăileancă, de 24 de ani a fost găsită decedată, în apartamentul în care locuia, în municipiu. Cadavrul tinerei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila pentru necropsie”, a anunţat IPJ Brăila.

În acest caz, poliţiştii au întocmit un dosar penal de ucidere din culpă, scrie Mediafax.

Judecătoarea din Brăila care a eliberat un violator pedofil, suspendată din funcţie

CSM a decis ca judecătoarea din Brăila care a eliberat un violator pedofil să fie suspendată din funcţie pe perioada cercetării disciplinare.

Secţia pentru judecători în materie disciplinară a CSM a decis, în şedinţa de luni, 22 februarie, suspendarea din funcţie a judecătoarei Cristina Coarnă, de la Judecătoria Brăila, până la finalizarea procedurii disciplinare care o vizează.

Judecătoarea a decis recent să înlocuiască măsura arestului preventiv cu arestul la domiciliu pentru un bărbat care a violat o minoră.

Hotărâre:

Cu majoritate, Admite sesizarea din oficiu. În temeiul dispoziţiilor art.52 alin.(1) teza a-II-a din Legea nr.317/2004 republicată, din oficiu, dispune suspendarea din funcţie a doamnei Cristina Coarnă, judecător în cadrul Judecătoriei Brăila până la finalizarea procedurii disciplinare ce face obiectul lucrarii Inspecţiei Judiciare nr.21-568. 7

Cu majoritate, În temeiul dispoziţiilor art.481 alin.(1) din Legea nr.317/2004 republicată stabileşte un termen de 5 zile pentru efectuarea verficărilor prealabile în lucrarea nr. 21- 568.

Cu opinie separată în sensul respingerii sesizării din oficiu privind suspendarea din funcţie a doamnei Cristina Coarnă, judecător în cadrul Judecătoriei Brăila în temeiul art.52 alin.(1) teza a-II-a din Legea nr.317/2004 republicată, ca inadmisibilă.

Cu opinie separată în sensul respingerii reducerii, din oficiu, a termenului de efectuare a verificărilor prealabile în lucrarea Inspecţiei Judiciare nr. 21-568.”

Judecătoarea înlocuit arestul preventiv cu arestul la domiciliu în cazul unui suspect de viol asupra unei minore sechestrate și-a motivat decizia spunând că faptele „deși reprobabile, nu sunt de o așa gravitate încât să fi generat o rumoare socială de amploare”.