O tânără și-a însușit suma de 21.800 de lei, rămasă blocată într-un bancomat. Polițiștii solicită sprijinul cetățenilor pentru identificarea femeii

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a dat în urmărire o tânără care a plecat cu suma de 21.800 lei, rămasă blocată într-un bancomat. Polițiștii au dechis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de "însuşirea bunului găsit".

14 sept. 2022, 20:40
O tânără și-a însușit suma de 21.800 de lei, rămasă blocată într-un bancomat. Polițiștii solicită sprijinul cetățenilor pentru identificarea femeii

În urmă cu mai bine de o lună, o tânără a găsit într-un ATM din Târgu-Mureș, suma de 21.800 de lei, pe care i-a băgat în buzunar. Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş a dat-o în urmărire, miercuri, pe tânăra necunoscută.

Citește și Schimbare uriaşă la bancomate. Ce trebuie să ştie românii care scot bani de vacanţe DOCUMENT

„La data de 8 august a.c., un cetăţean s-a deplasat la sucursala unei bănci din municipiul Târgu Mureş pentru a depune într-un cont bancar 21.800 de lei. După ce banii au fost depuşi, ca urmare a unei erori a bancomatului, suma de bani a rămas blocată în interiorul locaşului, cetăţeanul în cauză nesesizând cele întâmplate.

Astfel, suma care a rămas în interiorul locaşului de depunere a numerarului a fost însuşită, pe nedrept, ulterior, de către o persoană neidentificată”, a transmis IPJ Mureş, într-un comunicat de presă.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Mureş au dat publicităţii fotografia tinerei, surprinsă de camerele de supraveghere și au deschis un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de „însuşirea bunului găsit”.

„Poliţiştii mureşeni solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării femeii din imagine şi lămuririi situaţiei de fapt. Oricine poate oferi detalii cu privire la această persoană este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, se arată în comunicatul IPJ Mureş.

Citește și Dani Mocanu a primit amendă de 20.000 de euro. Manelistul nu mai are voie să intre în Târgu Mureş