O vedetă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” dezvăluie ce se întâmplă, de fapt, în emisiune

A trecut mai bine de trei luni de la finalul celui mai controversat show, "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", dar asta nu împiedică decizia Luminiţei Nicolescu de a vorbi despre nereguli şi lucruri care au nemulţumit-o pe parcursul competiţiei.

RomaniaTV.net
29 iun. 2015, 12:17
O vedetă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” dezvăluie ce se întâmplă, de fapt, în emisiune

Luminiţa Nicolescu, antrenoarea de fitness în vârstă de 62 de ani, chiar dacă a fost un personaj inedit în formatul celui mai controversat show de televiziune, a fost catalogată ca fiind drept un concurent cu potenţial limitat. Chiar dacă probele la care a participat au fost puţine şi, chiar dacă a ajuns la un pas de finală, montajul imaginilor a lăsat-o să treacă prea puţin observată.

Cu toate că Luminiţa Nicolescu a rezistat la vârsta sa timp de 20 de zile fără să bea apă, staff-ul emisiunii au decis că este mai bine ca aceasta să părăsească competiţia, dar nu înainte de a creşte raitingul postului.

Vedetele de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, GRAV BOLNAVE după TERMINAREA show-ului

Într-o declaraţie recentă şi în exclusivitate pentru portalul online Libertatea.ro, antrenoarea de fitness a vedetelor a vorbit deschis şi fără teamă despre neregulile din cadrul show-ului şi despre compromisurile pe care le-a avut de făcut, în zilele petrecute în junglă.

„Am intrat în emisiune decisă să câştig şi câştigam. Eu rezistam până în ultima zi. Pe mine m-au scos cu o zi înainte că aşa era făcută regia, să ies. M-au obligat să părăsesc jungla mai devreme. Au zis că trebuie să plec de acolo.

SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI. S-a aflat CLAUZA SECRETĂ semnată de toate vedetele din junglă

Şi povestea cu targa a fost trasă de păr. Puteam merge pe picioare, dar mi s-a zis să par ca şi cum mi-ar fi rău. Le-am spus însă că sunt bine şi că mi-este teamă că acest gest ar putea să-mi sperie familia, pe cei de acasă. Şi s-a dovedit că am avut dreptate: când m-a văzut pe targă, la televizor, mama a intrat în panică şi abia ieşise din spital, a trebuit să o liniştească soţul meu.

Nu am avut încotro, până la urmă m-am conformat şi am intrat în jocul lor, cu targa… că mi-e rău… Dădea mai bine la televizor, aşa, mai mult dramatism, însă nu aveam nimic şi mai rezistam încă o zi”, a declarat Luminiţa Nicolescu.

Citeşte şi  SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI. O vedetă povesteşte despre momentele de tortură din junglă