O vedetă ProTV a devenit tată în plină pandemie de coronavirus: „Dumnezeu a binecuvântat familia”

Câştigătorul MasterChef, Ciprian Ogarcă, a devenit tată. Copilul său a venit pe lume sâmbătă, în plină pandemie de coronavirus.

RomaniaTV.net
05 apr. 2020, 05:32

Vestea a fost dată chiar de el, în mediul online, iar fanii i-au trimis mesaje de felicitare pentru bucuria primită.

Citeşte şi: Helsinki din Casa de Papel a locuit 9 ani în România. Vorbeşte foarte bine româneşte: „Salut toţi românaşii! Staţi în case!”

„Dumnezeu a binecuvântat astăzi familia mea! Astăzi s-a născut în Cetatea Băniei un „firicel de praz” Ogarcă Joseph Ciprian Jr.! Mulţumesc tatălui meu ceresc …. Ciprian Ogarăa Ileana Ogarcă #ElishaBrianna”, a postat Ciprian Ogarcă pe pagina de socializare.

În 2014, Ciprian Ogarcă a câştigat trofeul „MasterChef” și marele premiu de 50.000 de euro. El a furat secretele bucătăriei de la tatăl sau, cel care gătea acasă.

Ciprian s-a născut în Craiova, într-o familie numeroasă, cu cinci fraţi. Înainte de concurs, era agent de asigurări, iar înainte de a începe facultatea a plecat în Italia pentru a munci, sperând astfel să îşi poată ajuta familia. După trei luni a revenit în ţară, aflând că a fost acceptat la facultate.

Citeşte şi: Antonia se teme pentru fiica ei! Maya locuieşte alături de tatăl ei în mijlocul focarului de COVID-19 din Italia

Și-a deschis pizzerie cu banii câștigați la Masterchef

Mai târziu, viaţa i s-a schimbat radical din cauza unui accident de maşină, în urma caruia a stat imobilizat la pat două luni. Pasiunea pentru bucătărie a lui Ciprian a apărut încă din copilărie. Acasă, tatăl său era cel care gătea şi reuşea mereu să strângă toată familia în jurul mesei. De la el a furat noul MasterChef toate secretele de bază ale bucătariei.