O vloggeriţă celebră şi-a găsit sfârşitul pentru un selfie. Tânăra a plonjat în gol în timp ce îşi făcea o poză!

O tragedie a şocat reţelele de socializare după ce o cunoscută vloggeriţă a decedat după ce a alunecat de pe o stâncă, în timp ce își făcea o poză.

14 iul. 2021, 13:15
O vloggeriţă celebră şi-a găsit sfârşitul pentru un selfie. Tânăra a plonjat în gol în timp ce îşi făcea o poză!

O vloggeriţă celebră şi-a găsit sfârşitul pentru un selfie. Femeia din Hong Kong era într-o excursie cu un grup de prieteni, care au asistat la tragedie. Aceasta a avea doar 32 de ani, iar apropiații nu au putut să intervină pentru a o salva.

O vloggeriţă celebră şi-a găsit sfârşitul pentru un selfie. Tânăra a plonjat în gol în timp ce îşi făcea o poză!

Sofia Cheung avea doar 32 de ani și era foarte activă în mediul online, mai ales pe Instagram, unde adunase foarte mulți fani. Tânăra a plecat într-o excursie în parcul natural Ha Pak Lai, din Hong Kong, acesta fiind și locul în care vloggerița moartă a suferit teribilul accident. Alături de cei trei prieteni cu care a plecat să se distreze, a încercat să facă un selfie pe marginea unei stânci.

Tânăra  a alunecat și a plonjat în gol în râul Tsing Dai, în mijlocul unei cascade. Vloggerița a fost declarată moartă în jurul orei 11:00, când tânăra a căzut în apa adâncă. Înmărmuriți, prietenii săi au sunat la salvare, iar echipajul a ajuns rapid la fața locului. Celebra Sofia Cheung a fost transportată la spital, însă decesul a fost consemnat la scurt timp după ce a ajuns la unitatea de primiri urgențe. Era pasionată de excursii și drumeții, iar fotografiile postate din vacanțele sale sunt cele care i-au adus succesul. La o simplă căutare pe Instagram, observăm că Sofia nu era la prima abatere atunci când a murit, pentru că vloggerița avea foarte multe fotografii din locuri periculoase, cum ar fi stâncile sau locurile aflate la înălțime.

Citeşte şi: Cum a cărat vloggerul Andy Popescu un brad de 80 de lei cu Lamborghini Aventador de 740 de cai putere, care costă sute de mii de euro
Din nefericire, pasiunea sa este cea care i-a adus sfârșitul. Vloggerița a fost declarată moartă în ultima sa călătorie, iar ultima sa fotografie de pe Instagram a adunat zeci, sute de mesaje de condoleanțe, pentru familia îndurerată. Tânăra nu mai postase nimic de pe data de 9 iulie.

Citeşte şi: Doi vloggeri americani, fascinați de peisajele de pe Transfăgărăşan. Experienţa inedită pe care au avut-o cu urşii: „Nu am stat niciodată atât de aproape de un urs” VIDEO
 


loading...