Oana Zăvoranu şi-a redecorat casa după ce a luat-o pe calea credinţei: „Aici este o icoană a maicii Domnului”

Oana Zăvoranu şi-a redecorat casa după ce a luat-o pe calea credinţei. Vedeta a devenit o persoană extrem de religioasă, acum are părinte duhovnic și multe sfaturi spirituale pentru cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

11 nov. 2022, 15:06
Oana Zăvoranu şi-a redecorat casa după ce a luat-o pe calea credinţei: „Aici este o icoană a maicii Domnului”
Oana Zăvoranu şi-a redecorat casa

Oana Zăvoranu şi-a redecorat casa după ce a luat-o pe calea credinţei. Vedeta ține să împărtășească cu fanii ei toate noile iei descoperiri în legătură cu divinitatea, astfel că aproape zilnic invită lumea la rugăciune, cumpătare și credință.

Oana Zăvoranu şi-a redecorat casa după ce a luat-o pe calea credinţei

Recent, a mărturisit că s-a apucat să își are decoreze casa, a înlocuit craniile îmbrăcate în cristale cu icoane. Oana Zăvoranu a distribuit pe rețelele sociale imagini cu obiectele ei de decor, care vor deveni o amintire.  „Acum, aici este o icoană a maicii Domnului care este preferata mea. Dar aceste frumuseți sunt păstrate…”, a dezvăluit Oana Zăvoranu alături de imagini.

Citeşte şi: Ghinioanele se țin lanț de Oana Zăvoranu! Ce se întâmplă cu casa vedetei de pe strada Andrei Mureșanu

Dragilor, nu vă mai uitați la știri, uitați-vă la oamenii care se roagă fără să îi știe nimeni și în cărți (de rugăciune și nu doar). Asta este ortodoxia, este pace și încredere în cel căruia mă rog în orice ceas să mă ajute. Întotdeauna oamenii se împart în cei care se încred doar în iei și înnebunesc de frică și oameni care se încred în ei, dar și în Dumnezeu și nu le este frică de nimic”, a scris Oana Zăvoranu într-o postare pe Insta Story.

Oana Zăvoranu face dezvăluiri șocante

Vedet susține că îi pare rău pentru comportamentul pe care l-a avut față de mama ei cât era în viață și că a iubit-o enorm de mult pe aceasta, dar farmecele au făcut-o să nu știe ce spune. Femeia i-a promis că va repara lucrurile și că o va face mândră de fiica pe care o are.

Mamă, te iubesc cu inima curată și plină de îndurerare și te rog să mă ierți dacă poți, pentru tot ce ți-am făcut și pentru cele pe care ți le-am greșit. Îți promit că am să repar cum știu și cum pot eu mai bine toată suferința pe care ți-am produs-o aici pe pământ, fără să știu ce fac…Am să fac numai lucruri bune și frumoase de acum înainte, ca să poți fi mândră cu adevărat de mine acolo unde ești.

M-ai făcut din dragoste, m-ai crescut ca pe o Prințesă, în abundență, frumos, iubire și căldură …ție și lui tata vă datorez totul, tot ceea ce sunt și faptul că exist… Cuvintele pot prea acum sărace și goale, dar Dumnezeu știe că decât niciodată, e mai bine și mai târziu. Când mă uit înapoi, mă cutremur… dar sunt puternică pentru că sunt fata voastră și voi ați fost amândoi puternici în fața dușmanilor din viețile voastre…ați trăit demn și nu v-ați umilit la nimeni niciodată.

Tot ce spun acum vine dintr-o apăsare care m-a ajuns, realizând nesăbuința mea de atunci. Mamă, te iubesc și cred că te-am dintotdeauna, dar nu am știut de capul și de sufletul meu chinuit. Ai fost și vei fi mama mea până la final pe pământul ăsta. Mai întâi mi-am cerut  iertare cui și unde a trebuit…”, a scris Oana Zăvoranu.