Oana Roman, afectată profund de jignirile primite când a pozat gravidă: „S-a scandalizat o țară întreagă că eram grasă”

Oana Roman recunoaște că, deși au trecut 10 ani de atunci, încă se simte afectată de jignirile primite, când poza gravidă în nouă luni.

22 feb. 2024, 17:20
Oana Roman, afectată profund de jignirile primite când a pozat gravidă: „S-a scandalizat o țară întreagă că eram grasă”

În urmă cu 10 ani, cu o zi înainte să nască, Oana Roman a făcut câteva fotografii în care apărea îmbrăcată doar în sutien și pantaloni, cu burtica de gravidă la vedere. Atunci, cei care au văzut pozele, au jignit-o pe fiica lui Petre Roman. Acum, de ziua fiicei sale, vedeta și-a amintit și acest episod care a durut-o enorm atunci, dar și acum.

Pe când se pregătea să o aducă pe lume pe fetița ei, Isabela, Oana Roman a renunțat la inhibiții și a pozat în postura de gravidă iar oamenii au jignit-o. De ziua fiicei sale, aceasta și-a amintit cum a consolat-o micuța.

Citește și: Oana Roman, după separarea de Marius Elisei: „Mă tem să iubesc din nou”

Vedeta se află în Egipt alături de fiica ei, unde se bucură de soare și mare, dar și-a amintit cât de aspru a fost criticată. În 2014, ea a fost judecată în mediul online pentru fotografiile cu burtica de gravidă, lucru care încă o macină.

„Cu o zi înainte să nasc, în 2014, mi-am făcut niște poze în care se vedea burta. S-a scandalizat o țară întreagă că eram grasă. Eram. Eram însărcinată în nouă luni. Nășteam a doua zi. Atât ne duce pe noi capul, ca nație. Să dăm cu hate chiar și în femei gravide. Atâta educație și bun simț avem. S-a trezit atunci chiar și o femeie moderator (care dealtfel NU a fost niciodată însărcinată) să spună niste inepții inimaginabile pe marginea pozelor mele.

Jignindu-mă la modul cel mai josnic. Nu și-a cerut niciodată scuze și nu a admis că a greșit. E tot chestie de mentalitate și educație. Chiar dacă unii au făcut și ceva școală, caracterul josnic tot a rămas. Vorba Isei: ‘Mami, unii oameni fac doar atât cât îi duce capul!’”, a scris Oana Roman pe Instagram.

 

Oana Roman spune despre Marius Elisei, fostul ei soț, că e „un hater” cu care ani de zile a trăit sub același acoperiș. Chiar dacă a reușit să treacă peste răutățile bărbatului, acum a ajuns nici măcar să nu-i mai pese de comentariile și mesajele răutăcioase care îi sunt adresate.

„Îmi scriu câteva fete: ‘Doamne, dar cum reziști cu toți haterii ăștia, cum mai reziști?’. Mai pot, vă zic eu că mai pot. Am reușit performanța să trăiesc în casă cu un hater câțiva ani. De fapt, cu asta m-am confruntat, cu un hater în casă, iar dacă am reușit asta, la cei pe care nu-i cunosc nici nu mă interesează, mă amuză asta.

Mă și îngrijorează ce vieți triste și preocupări nesemnificative au unii oameni. Ce să mă supere chestia asta? Poate doar să mă rog să își găsească un scop în viață. Zic și eu”, a spus Oana Roman pe rețelele de socializare.

Citește și: Imagini emoționante cu Oana Roman și mama sa. Cum se simte Mioara Roman: ”E semn bun!”

Vedeta spune că nu se mai lasă afectată de răutățile venite din partea unor „oameni needucați”.

„Faptul că doar 25% din cei care ajung până la liceu continuă studiile, la nivelul unei țări, este absolut îngrijorător. Suntem o țară de oameni needucați, fără școală, fără cultură, iar asta se vede la cum ne comportăm cu ceilalți și cu noi, până la urmă”, a spus Oana Roman în postarea sa pe Instagram, acum ceva timp.