Motivul pentru care Florin Vasilică și-a serbat ziua de naștere de două ori în viață: ”E tradiție să te bucuri de ziua ta, dar la mine nu e așa”

Florin Vasilică, fiul regretatului Liviu Vasilică, a dezvăluit că și-a serbat ziua de naștere de două ori în viață. Artistul a mărturisit că nu îi place să își petreacă ziua de naștere și crede că a moștenit asta de la tatăl său, regretatul Liviu Vasilică.

18 mai 2023, 13:42
Motivul pentru care Florin Vasilică și-a serbat ziua de naștere de două ori în viață: ”E tradiție să te bucuri de ziua ta, dar la mine nu e așa”

Motivul pentru care Florin Vasilică și-a serbat ziua de naștere de două ori în viață. În timp ce pentru majoritatea oamenilor ziua de naștere reprezintă un motiv de bucurie, pentru Florin Vasilică nu este așa.

Citește și DOLIU în muzica populară din România! Florin Vasilică a făcut anunţul trist

Motivul pentru care Florin Vasilică și-a serbat ziua de naștere de două ori în viață

De curând, fiul regretatului Liviu Vasilică a împlinit vârsta de 40 de ani, însă nici de această dată nu a organizat vreo petrecere.

Cântărețul de muzică populară spune că a petrecut ziua de naștere de două ori în viața lui, în clasa a V-a și atunci când a împlinit 18 ani.

”Mă bucur că mă iubește lumea. Am primit numeroase telefoane și mesaje de ziua mea. Știi ce fac eu de ziua mea, întotdeauna? Eu nu-mi serbez ziua deloc. Eu nu mi-am serbat ziua de naștere decât de două ori în viața mea. O dată când eram în clasa a V-a, mi-au făcut surpriză ai mei și mi-au chemat prietenii acasă. Și a doua oară la majorat. Era la modă pe atunci să îți faci majoratul. Dar, în rest, eu nu îmi fac zilele de naștere”, a declarat Florin Vasilică pentru viva.ro. 

Florin Vasilică a dezvăluit că pentru el zilele de naștere sunt doar niște zile obișnuite, ca toate celelalte.

‘”Motivul principal ar fi că eu consider că e o zi ca oricare alta. Plus că, de la o vârstă încolo nu prea îți mai vine să țopăi într-un picior de bucurie că ai mai îmbătrânit un an. Chiar vorbeam cu un prieten din copilărie plecat în Spania. Mă bucuram că mă apropii de 40 de ani, acum îmi pare rău că mă îndepărtez de vârsta asta. Știu că e tradiție să te bucuri de ziua ta, dar la mine nu e așa, eu nu am chestia asta”, a mai spus artistul.

Artistul crede că a moștenit acest obicei de la tatăl său regretatul cântăreț Liviu Vasilică, care a trecut la cele veșnice în 2004.

”Cred că am moștenit și de la tata chestia asta. Pentru că nici el nu își serba zilele de naștere. Și m-am setat așa. Eu nu petrec niciodată. Toată lumea se aștepta probabil acum, și m-au întrebat cum de nu fac măcar la 40 de ani petrecere. Mă gândeam să le zic: ‘Fraților, vă trimit ceva de la firma de catering, dar eu petrecere nu fac”, a conchis Florin Vasilică.

Citește și Fiul lui Liviu Vasilică, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său, în ziua în care ar fi împlinit 72 de ani: „Faptul că ar fi fost ziua lui cu atât mai mult amplifică durerea şi părerea de rău”