Oana Roman, prima vacanţă cu fiica ei. Fotografia a strâns peste 11.000 de like-uri în câteva ore

Oana Roman este o mămică fericită şi împlinită. După botezul care a avut loc în urmă cu două săptămâni, acum fiica lui Petre Roman îşi poate scoate la plimbare fetiţa. Recent, Oana a postat pe pagina ei de Facebook o fotografie cu micuţa Maria Isabela în prima ei vacanţă. Aşa cum era de aşteptat, postarea a strâns în câteva ore peste 11.000 de LIKE-uri şi sute de comentarii.

28 iun. 2014, 11:11

„Am plecat cu Isabela in prima ei vacanta in vizita la nasi! Doarme foarte bine in patutul special cumparat pentru calatorii si este foarte cuminte! S-a adaptat imediat la noul peisaj! Multumim lui Dumnezeu pentru asa un copil minunat!”, a scris Oana Roman pe Facebook.

Vezi: Primele imagini de la băiţa de după botez a fetiţei Oanei Roman

Vezi şi: Scandal MONSTRU între Oana Roman şi Cătălin Măruţă. Cei doi îşi aruncă vorbe grele după nuntă

Oana Roman s-a căsătorit religios şi şi-a botezat fetiţa. Vedeta a fost condusă către altar de tatăl său, cu toate că înainte de eveniment s-a vehiculat informaţia că Petre Roman ar fi refuzat invitaţia tocmai pentru a evita un moment neplăcut prin reîntâlnirea cu fosta sa soţie.

Citeşte şi Emoţii pentru Oana Roman. Mesaj SURPRINZĂTOR cu câteva ore înainte de NUNTĂ şi botez

După ceremonia religioasă, a urmat petrecerea de la Palatul Ştirbey. Sala a fost decorată cu alb şi roz, pentru a se potrivi atât cu ideea de nuntă, cât şi cu cea de botez al unei fetiţe.

Imediat după nuntă au ieşit la iveală însă noi detalii despre eveniment.

Potrivit libertatea.ro, Oana Roman nu a ţinut prea mult la tradiţii, astfel că în noaptea nunţii vedeta nu a fost furată. Motivul? Chiar ea a precizat de la începutul petrecerii că nu se va lăsa furată, pentru că îşi doreşte să fie prezentă fiecare clipă alături de invitaţi.

Citeşte şi OANA ROMAN s-a căsătorit. Vezi cine i-a făcut CEA MAI FRUMOASĂ surpriză GALERIE FOTO

VEZI ŞI Clipe pline de emoţie pentru Petre Roman. Fostul premier şi-a vizitat nepoţica VIDEO