Scandal MONSTRU între Oana Roman şi Cătălin Măruţă. Cei doi îşi aruncă vorbe grele după nuntă

Oana Roman este foc şi pară pe Cătălin Măruţă. Fiica lui Petre Roman este supărată că un reporter de la ProTV a filmat la nunta ei fără a avea acordul şi acum este nu înţelege de ce prezentatorul nu recunoaşte cele întâmplate. Dacă în urmă cu puţin timp, cei doi erau prieteni acum se pare că relaţia lor scârţie. Cei doi îşi aruncă vorbe grele pe paginile de Facebook şi nimic nu pare să pună punct conflicului.

18 iun. 2014, 18:48

„Vad ca Dl Maruta nu se dezminte si imi arata ca e si mincinos! Catalin Maruta minti cu nerusinare! Nu l-am invitat pe George Serban in calitate de reporter si nic pt ca vroiam sa raman in relatii bune ccu Proul pt ca nu ne certaseram! George Serban a fost invitat ca prieten, pentru ca ne stim de 10 ani, cu mult inainte sa lucreze la pro! Nu mi a cerut nici0 o secunda acordul sa filmeze cu tel si nu a filmat cu telefonul cu cu o camera mica profesionista pe care o avea la rever! Nu mai minti Maruta ca minciuna are picioare scurte! Am si mesajul de la el prin care recunoaste ca avea camera profesionista la el! Iar despre contractul pe care l-am avut cu voi el s-a facut la cererea insistentei voastra! Voi ati venit si mi-ati propus acest lucru nu eu v-am rugat! Hai sa fim onesti si sa avem un pic de onoare!”, a scris Oana Roman pe pagina de Facebook.

Vezi şi: Oana Roman a izbucnit în lacrimi la propria nuntă. Vezi ce s-a întâmplat în timpul valsului VIDEO

În plus, fiica lui Petre Roman a trimis către PROTV şi o notificare prin care face acuzaţii la adresa postului din Pache Protopopescu. Vedeta spune că trustul a furat la propriu imagini de la nuntă punand o camera ascunsa unui invitat.

„Sa le fie rusine ca nu se respecta si recurg la astfel de tertipuri! A fost un eveniment la care nu a filmat nici o televiziune nici la biserica nici in sala de petrecere! Ei au vrut imagini si in loc sa mi le ceara le-au furat!”, a scris Oana pe Facebook.

VEZI AICI şi AICI NOTIFICAREA Oanei Roman către PROTV

La scurt timp, Cătălin Măruţă a postat şi el pe Facebook un mesaj adresat Oanei.

Am citit ca Oana Roman Elisei este indignata de faptul ca au aparut la ProTV imagini de la cununia ei si botezul copilului ei. Intr-o anumita masura ii inteleg reactia: ea are un contract cu Antena 1 si acum incearca sa se disculpe ca sa nu plateasca daune. Insa adevarul este altul si as vrea sa il aflati de la mine: pentru ca ea a avut contract de exclusivitate cu ProTV pentru cununia civila si nasterea copilului, si-a dorit sa ramana in relatii bune si cu noi si de aceea l-a invitat pe unul din reporterii nostri la cununia religioasa si la botez. Ea si-a dat acordul verbal ca el sa filmeze cu telefonul mobil anumite momente. Chiar si la eveniment, cand l-a vazut, ea i-a precizat ca e in regula sa filmeze cu telefonul. Mi-as fi dorit sa pastram o relatie civilizata si in continuare si sa nu fim ipocriti, dar vad ca de dragul contractului cu cealalta televiziune, ea se eschiveaza si ne acuza in public pe mine si pe colegii mei de furt si de imoralitate. Cred ca imoral e insa gestul ei, de a nu isi asuma anumite decizii cand este pusa intr-o situatie incomoda. Vorbeste atat de urat despre emisiunea pe care o prezint si postul pe care e difuzata incat abia iti vine sa crezi ca ieri-alaltaieri incasa bani de aici si se declara fana noastra. Afacerile sunt afaceri, asa e, Oana?„, a scris Măruţă pe contul lui de socializare.

Vezi şi: Oana Roman, desfiinţată de Iulia Albu

Şi cum a avut impresia că nu s-a făcut înţeles, Măruţă a mai postat un mesaj la câteva minute.

Oana Roman insista si crede ca daca scrie pe Facebook ce vrea devine adevarat. Sunt nevoit se pare sa revin cu explicatii: colegul meu reporter pe care l-a invitat la nunta nu a filmat cu o camera „la rever”. Cred ca Oana a vazut prea multe filme cu James Bond. Colegul meu nu e insa 007 si a filmat cu un telefon, (ca multi alti invitati, unii de la alte televiziuni) dupa cum se vede si dupa calitatea imaginilor. In rest… Numai de bine. Casa de piatra!, a completat prezentatorul.

Oana Roman s-a căsătorit religios şi şi-a botezat fetiţa. Vedeta a fost condusă către altar de tatăl său, cu toate că înainte de eveniment s-a vehiculat informaţia că Petre Roman ar fi refuzat invitaţia tocmai pentru a evita un moment neplăcut prin reîntâlnirea cu fosta sa soţie.

Citeşte şi Emoţii pentru Oana Roman. Mesaj SURPRINZĂTOR cu câteva ore înainte de NUNTĂ şi botez

După ceremonia religioasă, a urmat petrecerea de la Palatul Ştirbey. Sala a fost decorată cu alb şi roz, pentru a se potrivi atât cu ideea de nuntă, cât şi cu cea de botez al unei fetiţe.

Imediat după nuntă au ieşit la iveală însă noi detalii despre eveniment.

Potrivit libertatea.ro, Oana Roman nu a ţinut prea mult la tradiţii, astfel că în noaptea nunţii vedeta nu a fost furată. Motivul? Chiar ea a precizat de la începutul petrecerii că nu se va lăsa furată, pentru că îşi doreşte să fie prezentă fiecare clipă alături de invitaţi.

Citeşte şi OANA ROMAN s-a căsătorit. Vezi cine i-a făcut CEA MAI FRUMOASĂ surpriză GALERIE FOTO