Oana Roman, reacţie DURĂ la adresa trupei Voltaj, după câştigarea Eurovision România

EUROVISION ROMANIA: Oana Roman este foarte indignată de decizia juriului de a desemna trupa Voltaj drept câştigătoare a selecţiei Eurovision România. Pentru că, în opinia sa, Luminiţa Anghel era cea care trebuia să ne reprezinte la Eurovision Song Contest 2015, de la Viena, vedeta a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj dur dedicat în totalitate trupei Voltaj şi juriului.

RomaniaTV.net
09 mart. 2015, 10:44
Oana Roman, reacţie DURĂ la adresa trupei Voltaj, după câştigarea Eurovision România

EUROVISION ROMANIA: Oana Roman se alătură şi ea vedetelor care au contestat într-un fel sau altul decizia juriului selecţiei Eurovision România, de a-i alege pe membrii trupei Voltaj să ne reprezinte la Viena.

EUROVISION 2015. Călin Goia: Ne gândim cum să ajungem mai sus de locul doi la Eurovision VIDEO

Indignată de finala Eurovision România, desfăşurată pe data de 8 martie la Craiova, Oana Roman a scris pe contul ei de socializare un mesaj dur adresat juriului şi trupei Voltaj. Cu acest mesaj, Oana Roman vrea să sublinieze faptul că în România nu sunt promovate adevăratele valori, ci doar lucurile negative, de care şi cei din jurul nostru s-au plictisit să le audă.

„Luminiţa Anghel nu pleacă să reprezinte România la Eurovision! Pentru că în România de prea multe ori cel mai bun pierde! Am învăţat eu de la tata că aici la noi, dacă înveţi de nota 10 asta nu înseamnă şi că vei primi nota 10! Ne place mediocritatea şi votăm orbeşte piesa pe care o ştim de la radio!

Restul….adică vocea, prezentarea…etc, nu contează! Mergem în Europa cu un mesaj care nu e bun deloc….acela că pleacă oamenii să muncească afară pentru că aici mor de foame! Ăsta e mesajul şi cred că puteam să mergem acolo cu ceva mai bun, mai optimist, mai curat, mai de valoare! Atâta putem şi cu asta defilăm! Vom vedea rezultatele acolo…sper să nu am dreptate ca să nu ne facem iar de râs să ajungem pe locurile din coadă!”, a fost mesajul Oanei Roman de pe contul ei de socializare.

Citeşte şi  EUROVISION 2015 s-a terminat cu scandal: Cine contestă trupa Voltaj