Oana Roman nu se lasă, reîncepe dieta: „Aș vrea să mai slăbesc 15 kg sau măcar 10”

Oana Roman nu se lasă, reîncepe dieta. Vedeta a reuşit să slăbească câteva kilograme bune, însă, de sărbători a renunţat la regimul alimentar şi s-a înfruptat din bucatele tradiţionale care se gătesc în fiecare casă.

13 mai 2022, 15:21

Oana Roman nu se lasă, reîncepe dieta.- Pentru că a luat câteva kilograme în plus, fiica lui Petre Roman vrea să urmeze din nou un regim alimentar, acelaşi care a ajutat-o şi în trecut să scape de kilogramele nedorite, mai exact 18 la număr. Pe lângă faptul că a ținut dieta intermitent fasting, a apelat și la proceduri de remodelare corporală.

Citeşte şi: Oana Roman, gest rușinos pe stradă! Vedeta îi critică pe alții, dar ea face fix la fel

Oana Roman nu se lasă, reîncepe dieta

Vedeta susține că nu are parte de tentații culinare și că i-a fost ușor să respecte regulile alimentare, mai ales că partenerul ei de viață o susține în acest demers. Vrea să dea jos în jur de 15 kilograme cu această dietă.

Am făcut o mică pauză de la dietă, de sărbători, când m-am îngrășat câteva kilograme. Am început din nou procedurile, am revenit la fasting, la ceai, la dietă și e ok. E un post intermitent. Nu mănânci 16 ore și mănânci doar într-un interval de 8 ore.  Aș vrea să mai slăbesc 15 kg sau măcar 10. Până acum am slăbit 18 kilograme. Au rămas vreo 15 acum că am mai pus vreo 3 kg.

Eu beau ceaiul acela care mă ajută să nu îmi fie pofta deloc.  Cred că o să intre și Marius la dietă, pentru că s-a îngrășat 8 kg. Bine, la el nu se vede că are 1.90 m, dar când s-a pus pe cântar s-a speriat un pic așa”, a declarat Oana Roman, pentru Viva.ro.

Oana Roman, după acuzaţiile că şi-a abandonat mama în azil

Oana Roman a dezvăluit că a fost nevoită să-şi ducă mama într-un azil deoarece se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. Mioara Roman a suferit o serie de accidente vasculare din cauza cărora nu-şi mai poate folosi mâna dreaptă.

Ea are destule probleme de sănătate care, din păcate, degenerările astea neuronale nu stau pe loc şi nici nu dau înapoi. Noi facem tot ce putem ca ele să evolueze cât mai lent posibil astfel încât ea să fie cât mai mult timp bine. Are nişte probleme care ţin de partea neuronală, adică o îmbătrânire a celulelor neuronale care se întâmplă la anumite persoane.

Nu îi afectează vorbirea, îi afectează per total starea generală, în sensul în care nu mai este la fel de activă, de conectată la toate lucrurile, la fel de rapidă în a înţelege, în a-şi aminti anumite lucruri.

A făcut şi o serie de mici accidente vasculare care au afectat-o, astfel încât are o pareză la mâna dreaptă. Nu mai poate să-şi folosească mână.

Din acest motiv, are nevoie de nişte îngrijiri speciale. În primul rând, trebuie să facă kinetoterapie, masaj, gimnastică. Are nevoie de ajutor pentru a face anumite activităţi deoarece nu mai poate să-şi mişte mâna dreaptă absolut deloc şi atunci are nevoie de cineva care să o ajute.

A învăţat să mănânce cu stânga pentru că nu mai poate să-şi folosească mâna dreaptă. Din acest motiv, eu m-am preocupat foarte mult ca ea să fie bine şi a trebuit să o duc întâi periodic şi apoi permanent într-un loc în care să-i fie foarte bine”, a povestit Oana Roman, la emisiunea „La Măruţă”  de la Pro TV.