Oana Roman şi Marius Elisei au uitat de necazuri. Au chefuit cu lăutari până dimineaţa FOTO

Oana Roman și Marius Elisei au decis să se relaxeze după cei trei luni petrecute mai mult în izolare din cauza pandemiei de coronavirus.

11 iun. 2020, 18:43
Oana Roman şi Marius Elisei au uitat de necazuri. Au chefuit cu lăutari până dimineaţa FOTO

Oana Roman și Marius Elisei au mers la malul mării, unde au organizat o petrecere de pomină, ca în vremurile bune, cu lăutari, făcând o noapte albă.

Oana Roman a fost alături de soțul și de fiica ei. Toţi au marcat momentul cu o petrecere de toată regula, pe acordurile Tarafului Viorel Bogățeanu.

Oana Roman dă cărţile pe faţă! Motivul REAL pentru care nu mai vorbeşte cu sora sa, Catinca. ESTE DUREROS

Oana Roman şi Marius Elisei au dat fuga la Mamaia, unde își petrec vacanțele aproape tot timpul. După ce s-au cazat la cel mai cochet hotel din apropierea plajei, Oana Roman și familia sa au ieșit la plajă în ciuda faptului că vremea nu a fost prea prietenoasă, însă au știut să se distreze și să aibă o minivacanță reușită.

Oana Roman, relaţie cu un bărbat căsătorit. Vedeta a recunoscut totul

Seara au făcut o mică petrecere pe ritmuri machedonești, susținute de interpretul Viorel Bogățeanu și o parte din taraful său. De altfel, Oana Roman este prietenă de mult timp cu Viorel și soția lui, Andreea, care deține o agenție de turism.

„A fost prima mini vacanță după pandemie, și pot să spune că ne-am distrat foarte bine. Viorel a fost responsabil cu atmosfera și a cântat câteva piese frumoase, și am încercat și noi să ne alăturăm la refren”, a spus Oana Roman.