Oana Roman, șocată de factura astronomică la gaze: „Mi-au schimbat contractul. Pe decembrie practic s-a dublat prețul”. Cât are de achitat vedeta

Oana Roman a rămas înmărmurită după ce a văzut factura la gaze pe luna decembrie. Fiica fostului premier este revoltată că prețul s-a dublat, deși nu a consumat mai mult ca de obicei.

11 ian. 2022, 08:26
Oana Roman, șocată de factura astronomică la gaze: „Mi-au schimbat contractul. Pe decembrie practic s-a dublat prețul”. Cât are de achitat vedeta

Oana Roman, fiica fostului premier, a fost de-a dreptul șocată după ce a primit factura la gaze pe luna decembrie. Vedeta a declarat că a plătit de două ori mai mult, deși consumul de gaze a fost similar perioadei precedente. Motivul pentru care prețul facturii a crescut a fost schimbarea contractului de către furnizor.

Oana Roman și-a făcut schimbare de look. Cum arată acum soția lui Marius Elisei: „Gata sunt fresh!”

„Eu am o casă foarte mare şi noi suntem la a treia iarnă în această casă şi pot să compar. În primele două ierni, în decembrie, plăteam aici 700-800 lei, iar anul acesta, pe decembrie, factura a venit aproape 1.500 lei, deci practic s-a dublat preţul facturii”, a spus Oana Roman, sâmbătă, la Antena 3.

Aceasta susţine că are un contract nou, însă nu a ştiut exact ce trebuia să facă. „Am contract nou. La finalul mailul, într-un colţ foarte mic scria mic că îmi trimit un nou contract pe care trebuie să îl aprob prin semnare directă şi dacă nu le răspund într-un termen anume, consideră că pot să schimbe contractul aşa cum doresc ei. Eu nu am văzut acea notificare, era undeva în josul mailului şi m-am trezit că ei mi-au schimbat contractul şi au dublat preţul. Acum, din păcate, nu cred că se mai poate face mare lucru, ei mi-au trimis acea notificare care era înglobată în maiul cu factura. Cred că mare lucru nu am ce să fac, din păcate”, a adăugat Oana Roman, potrivit Adevarul.ro.

Oana Roman, dezvăluiri triste despre starea de sănătate a mamei sale: Nu-și mai poate folosi deloc mâna, trebuie ajutată în toate activitățile pe care le face

Mioara Roman are nevoie de asistență medicală în permanență. Oana Roman a făcut dezvăluiri triste despre cea care i-a dat viață.

Reacţia Oanei Roman, după ce a fost jignită: „Ești o vacă încălțată și o putoare nesimțită”

„Din păcate, bătrânețea nu iartă pe nimeni. Eu sunt foarte împăcată cu faptul că știu că mama primește cele mai bune îngrijiri posibile având în vedere starea ei de sănătate.(…) Ea are nevoie zilnic și în permanență de îngrijire, de monitorizare, de diverse proceduri și tratamente kinetoterapeutice, masaj, medicamente și altele.(…) Timp de 10 zile în fiecare lună face un tratament cu perfuzii. Trebuie să facă kinetoterapie în fiecare zi pentru că are o pareză la o mână pe care nu și-o mai poate folosi deloc.

Și pentru că nu-și mai poate folosi deloc mâna trebuie să fie ajutată, practic în toate activitățile pe care le face.(…) Acolo este o persoană care zilnic îi face aceste proceduri, gimnastică, masaj, kineto, perfuzii, medicamentație și tot ce îi trebuie. (…) Aceste lucruri acasă sunt imposibil de făcut așa cum trebuie și de aceea ea este acolo”, a spus Oana Roman pe Instagram.