Oana și Viorel Lis au fost externați. Soţia fostului edil face dezvăluiri cumplite: „Boala începuse să-i mănânce din plămâni. Îşi pregătise locul de veci”

Oana și Viorel Lis au fost externați după ce, timp de o săptămână, au fost spitalizaţi la Institutul Matei Balş în urma infectării cu SARS COV 2. Cei doi au dezvoltat o formă medie a infecţiei, Viorel Lis suferind mai multe complicaţii.

24 nov. 2021, 08:40
Oana și Viorel Lis au fost externați. Soţia fostului edil face dezvăluiri cumplite: „Boala începuse să-i mănânce din plămâni. Îşi pregătise locul de veci”

Oana și Viorel Lis au fost externați şi pot răsufla uşuraţi. Oana a povestit, în emisiunea La Măruţă, experienţa cumplită prin care a trecut şi a vorbit despre temerile care au copleşit-o.

Viorel Lis îşi pregătise locul de veci

Soţia fostului edil al Capitalei a mărturisit, cu lacrimi în ochi, că s-a temut ca nu cumva Viorel să nu reuşească să depășească pragul critic al bolii. Viorel Lis are 78 de ani, mai multe boli asociate, iar virusul începuse să-i afecteze plămânii.

Suntem acasă, e incredibil! Sincer, în momentul acesta, Viorel nu poate să apară pentru că doarme. Vreau să îl las să se recupereze, dar este o minune dumnezeiască faptul că am trecut peste pragul critic și am ajuns acasă. Viorel are 78 de ani acum, boala începuse să-i mănânce din plămâni, așa cum zice Viorel. A avut pneumonie interstițială, medie am avut amândoi.

Acum lumea mă întreabă pe mine ce tratament am luat. Dar nu există un tratament minune, tratamentul meu și al lui Viorel a fost diferit. Vreau să le mulțumesc medicilor de la Matei Balș […] A fost o experiență extraordinar de grea pentru mine. Pentru că, îmi dau lacrimile, nu știam dacă… Bineînțeles, îmi făceam griji pentru mine, dar când iubești pe cineva, îți faci griji pentru celălalt”, a mărturisit Oana Lis, în emisiunea La Măruță.

Oana Lis a dezvăluit, de asemenea, un detaliu tulburător. Fostul edil își pregătise, deja, locul de veci de teamă pentru că nu știa dacă va depăși această perioadă. Starea sa de sănătate oscila de la o zi la alta.

Fiecare zi a fost diferită, simptomele au fost diferite de la fiecare zi. Viorel deja își aranjase locul de veci, pentru că nu știa dacă va trece peste perioada asta. Dar uite că Dumnezeu ne-a ajutat și poate și rugăciunile oamenilor”, a adăugat Oana.

Citeste si Oana Lis, mărturii absolut cutremurătoare despre abuzurile din copilărie: „Tata mi-a furat inocenta primului sarut. Nu avea cine să mă protejeze”

Ce simptome au avut Oana și Viorel Lis

Oana şi Viorel era vaccinaţi cu schema completă, dar nu apucaseră să-şi facă şi doza a treia. Acesta este motivul pentru care Oana crede că s-au infectat. Soţia fostului edil a mărturisit că ambii au plecat la spital încă de la primele simptome. S temea că boala ei se va agrava şi nu va mai putea să aibă grijă de Viorel.

Eu am încredere în medici, eu nu puteam să am grijă de el, la ce boli are el. Îmi era și mie rău. Am avut niște simptome… Am leșinat la volan, când eram pe stradă. Am tras mașina pe dreapta, am vomitat, nu mai aveam voce. Am avut niște simptome foarte grave și eu, îți închipui Viorel”, a spus Oana Lis în emisiunea lui Măruţă.

Citeste si Oana Lis, dezvăluiri în premieră despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru Viorel: „Am renunțat la libertatea mea pentru binele lui”