Oana Zăvoranu a dezvăluit motivul pentru care s-a împăcat cu Alex Ashraf: „Nu mor vulturii când vor fluturii!”

Oana Zăvoranu a dezvăluit motivul pentru care s-a împăcat cu Alex Ashraf. Când părea că nu mai e cale de întoarcere, cei doi au decis să lase în urmă orice supărare și să mai dea o șansă relației lor. Ruptura ce părea definitivă și irevocabilă a durat mai puțin de trei luni.

06 dec. 2023, 09:14
Oana Zăvoranu a dezvăluit motivul pentru care s-a împăcat cu Alex Ashraf: „Nu mor vulturii când vor fluturii!”
Oana Zăvoranu a dezvăluit motivul pentru care s-a împăcat cu Alex Ashraf

Oana Zăvoranu a dezvăluit motivul pentru care s-a împăcat cu Alex Ashraf. În toamnă, divorțul celor doi părea inevitabil. Fiind anunțat ca atare de Oana, cu ieșiri publice dramatice la adresa amantei soțului ei, despre care spunea că e o videochatistă ce practică „cea mai veche meserie din lume” și că i-a tocat banii. Oana a și detaliat câți bani i-ar fi sustras soțul din conturi ca să își întrețină amanta.

Citește și: Oana Zăvoranu, declarații de dragoste pe internet. Cui transmite cuvintele romantice: „Te iubesc, știi asta”

Oana Zăvoranu a dezvăluit motivul pentru care s-a împăcat cu Alex Ashraf

Între timp, Oana l-a iertat pe Alex și a recunoscut public împăcarea. „Alex s-a întors acasă acum zece zile, suntem împreună. De o lună tot vorbeam să ne împăcăm…. A insistat și el și mă bucur că mi-am dat seama că își dorește la fel de mult ca și mine această împăcare”, declara Oana Zăvoranu. Ea a mai spus că au luat relația de la zero și că amanta e „moartă și îngropată, nu mai există”.

Invitat într-o emisiune TV, Alex Ashraf a spus că și-a retras acțiunea de divorț și că s-a împăcat cu soția lui, menționând că sunt, acum, „doi oameni îndrăgostiți” care au trecut peste un obstacol.

Oana Zăvoranu e din ce în ce mai activă pe rețelele sociale, unde le-a explicat fanilor de ce a putut să își ierte pe soțul cu care e alături deja de un deceniu. „Pentru ca este iubirea vieții mele și sufletul meu pereche. Pentru ca am simțit că și el își dorește asta mult. Pentru că Dumnezeu ne-a unit. Pentru că nu mor vulturii când vor fluturii!”, a anunțat Oana Zăvoranu pe Instagram.