Oana Zăvoranu a încercat să scape de dosarul de șantaj. Ce s-a întâmplat la primul termen de judecată

Oana Zăvoranu a încercat să scape de dosarul de șantaj la adresa medicului Ioan Bogdan Furtună, managerul Spitalului Clinic Colțea, invocând lipsa de competență a procurorilor DNA în instrumentarea cauzei, insuficienta descriere a faptei și nelegalitatea interceptărilor ambientale.

23 mai 2023, 10:50
Oana Zăvoranu a încercat să scape de dosarul de șantaj. Ce s-a întâmplat la primul termen de judecată
Oana Zăvoranu a încercat să scape de dosarul de șantaj

Oana Zăvoranu a încercat să scape de dosarul de șantaj. Actrița n-a reușit să-l convigă pe judecătorul de cameră preliminară să restituie dosarul la parchet, așa că a fost nevoită să se prezinte luni, 22 mai, la primul termen al procesului pe fond.

Citește și: Oana Zăvoranu refuzată de Pro TV pentru că era „bătrână”. În ce serial trebuia să joace: „Nu s-a putut”

Oana Zăvoranu a încercat să scape de dosarul de șantaj

Vedeta a venit la Curtea de Apel București îmbrăcată într-un halat kaki, cu o pereche de ochelari de soare supradimensionați, fiind însoțită de partenerul ei. Amândoi s-au așezat în ultima bancă a sălii Secției a II-a Penală, undea au așteptat aproape două ore la până s-a terminat procesul în care se judecă „faptele de arme” de la Revoluție ale fostului deputat PSD Cătălin Rădulescu „Mitralieră”, acuzat de fals în declarații.

Primul termen al procesului de șantaj a fost scurt: instanța a constatat în 5 minute că vedeta nu are avocat și a amânat cauza pe 19 iunie, scrie Ziare.com.

Oana Zăvoranu este plină de datorii

Oana Zăvoranu, plină de datorii. Vedeta şi Alex ar fi făcut un credit acum mai muți ani și nu l-au achitat, lucru pentru care sunt executați silit. La începutul acestui an, banca a solicitat executarea silită, iar judecătorii au admis cerea: „Admite cererea. Soluția pe scurt: Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită în temeiul titlului executoriu, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului rezultat din titlul executoriu, precum şi a cheltuielilor de executare. Fără cale de atac”.

Pentru a întârzia acțiunea de executare, cei doi au depus o contestație cu privire la verdictul instanței, nefiind posibilă vreo cale de atac, după cum reiese și din actul judecătoresc. Prin urmare, sunt așteptați la finalul lunii pentru a-și susține argumentele față de contestația intentată.