Oana Zăvoranu are aliate. O altă vedetă îl acuză pe doctorul Marek

După scandalul cu Oana Zăvoranu, doctorul Marek este acuzat de încă o domnişoară din showbiz că are probleme cu sânii operaţi de către el. Simona Traşcă îi dă dreptate Oanei Zăvoranu şi sare la gâtul doctorului.

23 mai 2014, 13:50
Oana Zăvoranu are aliate. O altă vedetă îl acuză pe doctorul Marek

Simona Traşcă susţine că operaţia pe care şi-a făcut-o în urmă cu trei ani la Dr. Marek i-a adus numai belele şi acum îi ţine partea Oanei Zăvoranu.

„Nu o condam pe Oana că i-a cerut banii înapoi. Eu am stat 7 ani cu o pereche de implanturi până să vin la dumneavoastră, iar de când am venit la dumneavoastră m-am operat de 2 ori. La 3 ani, când m-am operat în altă parte, mi-a scos implanturile puse la dumneavoastră şi nu erau anatomice, ci erau unele la 500 de euro. Aveam dureri, forma era vai de capul ei. V-am dat 4.000 de euro cash, eu nu mint niciodată şi mi-aţi dat o chitanţă de 500 de euro. M-am operat şi la nas la doctorul Marek şi nu mai puteam respira după.”, a povestit Simona Traşcă la „Necenzurat”-ANTENA STARS.

„Eu v-am pus nişte implanturi foarte scumpe, nu v-am pus de 3 lei. Ele s-au rasucit acolo, nu am ce sa le fac. Dumneavoastră vorbiţi acum absolut gratuit,  totul s-a executat ca la carte”, a răspuns Dr. Marek.

Oana Zăvoranu riscă să ajungă după gratii: „A numărat banii”. Filmul flagrantului VIDEO