Oana Zăvoranu are ŞASE operaţii la sâni. Ce spune despre viitorul iubit

Oana Zăvoranu a ales ca în ultima vreme să lase deoparte interviurile acordate presei şi să se concentreze mai mult asupra vieţii şi proiectelor personale.

RomaniaTV.net
07 feb. 2014, 15:39

Oana Zăvoranu a declarat pentru emisiunea „Resfreh” by Oana Turcu următoarele: „Sunt adepta chirurgiei plastice, însă cu măsură. Chirurgia plastică vine în sprijinul celor care au diverse complexe şi îi ajută. În momentul în care devine o obsesie şi vrei imposibilul, când mai întâi îţi apar buzele şi apoi tu, când vrei sâni foarte mari, atunci, după părerea mea este o problemă. Eu am avut şase intervenţii la sâni. Deţin recordul”.

Şi la capitoul bărbaţi¸ cu umorul de care dă dovadă, fosta soţie a lui Pepe i-a făcut Oanei Turcu o mărturisire: ” Sunt oameni care sunt urâţei, dar au o frumusete sufletească şi interioară care poate compensa cele fizice. Dacă are dinţii scâlciţi şi urâţi, nu ne pupăm, poate să aibă un suflet mare, dar nu ne pupăm”, scrie libertatea.ro

Şi, pentru că se apropie Valentine’s Day, Oana mărturiseşte cum şi-ar dori să fie „cadoul” ei. „Dacă suntem la începutul relaţiei, îl prefer pe el cu fundiţă. După ceva timp, îi mai punem şi căciuliţă şi soşete.”