Oana Zăvoranu face dezvăluiri șocante: „Eram posedată și diavolul din mine mă batjocorea”

După ce o perioadă a lipsit din online, Oana Zăvoranu a revenit și a făcut mărturisiri la care nimeni nu se aștepta. Iată care e cel mai mare regret al vedetei.

31 oct. 2022, 18:05

Oana Zăvoranu și-a pus sufletul pe tavă într-o postare pe Facebook. Vedet susține că îi pare rău pentru comportamentul pe care l-a avut față de mama ei cât era în viață și că a iubit-o enorm de mult pe aceasta, dar farmecele au făcut-o să nu știe ce spune. Femeia i-a promis că va repara lucrurile și că o va face mândră de fiica pe care o are.

„Mamă, te iubesc cu inima curată și plină de îndurerare și te rog să mă ierți dacă poți, pentru tot ce ți-am făcut și pentru cele pe care ți le-am greșit. Îți promit că am să repar cum știu și cum pot eu mai bine toată suferința pe care ți-am produs-o aici pe pământ, fără să știu ce fac…Am să fac numai lucruri bune și frumoase de acum înainte, ca să poți fi mândră cu adevărat de mine acolo unde ești.

M-ai făcut din dragoste, m-ai crescut ca pe o Prințesă, în abundență, frumos, iubire și căldură …ție și lui tata vă datorez totul, tot ceea ce sunt și faptul că exist… Cuvintele pot prea acum sărace și goale, dar Dumnezeu știe că decât niciodată, e mai bine și mai târziu. Când mă uit înapoi, mă cutremur… dar sunt puternică pentru că sunt fata voastră și voi ați fost amândoi puternici în fața dușmanilor din viețile voastre…ați trăit demn și nu v-ați umilit la nimeni niciodată.

Tot ce spun acum vine dintr-o apăsare care m-a ajuns, realizând nesăbuința mea de atunci. Mamă, te iubesc și cred că te-am dintotdeauna, dar nu am știut de capul și de sufletul meu chinuit. Ai fost și vei fi mama mea până la final pe pământul ăsta. Mai întâi mi-am cerut  iertare cui și unde a trebuit…”, a scris Oana.

Citește și: Ghinioanele se țin lanț de Oana Zăvoranu! Ce se întâmplă cu casa vedetei de pe strada Andrei Mureșanu

Vedeta și-a cerut scuze și de la românii care au privit lucrurile pe care aceasta le făcea, dar îi pare rău că nu poate șterge trecutul.

„Dar pentru că public am făcut lucruri terifiante… tot public am simțit că trebuie să îmi cer și iertare…

Și îmi cer iertare în felul asta și vouă, tuturor oamenilor care ați urmărit cu sau fără voia voastră, muți de durere și furie, un spectacol grotesc pe care l-am trăit personal și a cărei protagonistă a fost, din păcate, mama mea. Aș da multe să pot șterge tot ce e rămas mărturie, dar nu voi putea… Pot doar să îmi deschid sufletul vouă, fanilor mei sau celor care m-ați blamat atunci, pe bună dreptate, pentru că nu eram eu.

Eram posedată și diavolul din mine mă batjocorea… așa fac el atunci când nu e Dumnezeu în noi, când nu cerem ajutorul Lui și îngerul da de El, plânge… Voi face tot ce îmi stă în putință să mă vedeți de fapt cum sunt eu cu adevărat. Acum totul este altfel…Acum îl am pe Dumnezeu în inimă și suflet și nu am cum să îl mai las niciodată.

Iar asta o să se vadă…nu mai promit nimic, veți vedea singuri cei care încă mai aveți încredere în mine. Vă iubesc mult, Oana”, a încheiat vedeta. De asemenea, Oana le-a spus tuturor că se întoarce mai puternică spiritual, „aceasta fiind singura bogăție de care oamenii au atât de multă nevoie”.

Citește și: Oana Zăvoranu este în stare de șoc. Bruneta a fost executată silit: ”M-au șantajat pentru o sumă de bani”