Oana Zăvoranu, declarații incendiare după ce a ajuns în fața judecătorilor pentru șantaj: „Nu am nicio speranță”

Oana Zăvoranu a ajuns din nou în fața judecătorilor, pentru un proces în care este acuzată de șantaj. Vedeta a făcut declarații incendiare despre cele întâmplate în sala de judecată. Iată despre ce este vorba.

29 ian. 2024, 18:30
Oana Zăvoranu, declarații incendiare după ce a ajuns în fața judecătorilor pentru șantaj: „Nu am nicio speranță”
Oana Zăvoranu, declarații incendiare după ce a ajuns în fața judecătorilor pentru șantaj: „Nu am nicio speranță”

Cu toate că termenele anterioare au fost amânate din cauza absenței medicului Bogdan Furtună, care a inițiat dosarul, Oana Zăvoranu a participat la fiecare înfățișare până acum, chiar dacă această situație o tulbură și îi aduce neliniște.

Citește și: Anamaria Prodan, topită după Ronald Gavril: „Sunt atât de mândră de el. Ceas elvețian. Când ai o viață echilibrată, urci treptele vieții și ale performanței”

Procesul a fost amânat, creând astfel spațiu pentru interpretări și emoții. Cazul a captat atenția publicului datorită solicitărilor de despăgubiri în valoare de 45.000 de euro din partea medicului Bogdan Furtună, fost colaborator al clinicii vedetei. Cu toate acestea, Oana Zăvoranu a declarat că nu este vorba despre „speranță” la mijloc, ci că are certitudinea că se va face dreptate.

Oana Zăvoranu rămâne fermă în convingerea că va primi o soluție echitabilă din partea sistemului judiciar și este pregătită să facă față tuturor provocărilor care pot apărea în cursul procesului.

„S-a amânat. Nu știu, avocata a fost bolnavă, nu știu ce are. Nu mă interesează decât că noi am fost prezenți din nou și mai departe vom vedea. Lucrurile se întâmplă cu un scop și toate la timpul lor. Am învățat chestia asta. E cel mai important. Nu am nicio speranță, am certitudinea că justiția îmi va face dreptate, atât”, a mărturisit Oana Zăvoranu, pentru Antena Stars.

Oana Zăvoranu a dezvăluit recent cine i-a fost alături în momentele dificile prin care a trecut în viață. În ciuda numeroaselor provocări cu care s-a confruntat, vedeta nu a fost lăsată să le îndure singură, având sprijinul unor persoane apropiate și puterea credinței.

„Dumnezeu și o mână de oameni, mai puțin decât degetele de la o mână”, a scris Oana Zăvoranu la secțiunea de InstaStory.

Prin intermediul platformei sale de socializare, Oana Zăvoranu a împărtășit cu urmăritorii săi cine a fost alături de ea în cele mai grele momente. Ea a recunoscut că Dumnezeu a fost mereu prezent în viața sa, oferindu-i sprijinul și puterea necesară pentru a depăși obstacolele.

Citește și: Anunţul de la TAS care o bagă în depresie pe Simona Halep. Patru ani de suspendare!