Oana Zăvoranu, despre Pepe, după ce şi-ar fi bătut soţia: „Este ordinar şi obraznic”

Oana Zăvoranu a vorbit despre Pepe şi continuă să creadă că toată situaţia cu divorţul şi bătaia nu este adevărată. Bruneta susţine că, poate au nişte probleme de cuplu, însă nicidecum aşa cum sunt prezentate publicului. Susţine că artistul nu a lovit-o niciodată, dar, într-adevăr, este agresiv verbal.

25 nov. 2020, 09:49
Oana Zăvoranu, despre Pepe, după ce şi-ar fi bătut soţia: „Este ordinar şi obraznic”
Oana Zăvoranu a vorbit despre Pepe şi continuă să creadă că toată situaţia cu divorţul şi bătaia nu este adevărată.

Oana Zăvoranu, despre Pepe. Susţine că tot ce se întâmplă acum în viaţa lui Pepe este regizat, pentru publicitate şi pentru a face subiectul mult mai interesant.

Citeşte şi: Motivul divorțului dintre Pepe și Raluca. Frumoasa brunetă l-a înșelat pe celebrul cântăreț

În afară de faptul că mi se rupe și mi se îndoaie, cum am mai spus, încă consider că este un bluff. La modul că nu cred, având în vedere cât este de controlat el de această familie Pastramă, că-și permitea să o bată în mijlocul străzii, de față cu copiii. Există poate niște neînțelegeri, după câțiva ani de căsnicie. Nu cred că a bătut-o.

Oana Zăvoranu, despre Pepe

Nu cred că sunt în prag de divorț. Cred că au probleme, repet, cum are orice cuplu. Cred însă că le este foarte fomiță. S-au gândit că dacă implică un pic și de bătăiță și de poliție o să devină un pic mai interesant subiectul lor, care de altfel nu prezintă interes. Nu prezintă interes, pentru că el fără mine este fix zero barat.A avut vreo două-trei ieșiri de nervozitate, dar nu către mine îndreptate. A rupt vreo două uși de șifonier, tot așa, fiind supărat. Ca să nu-mi dea mie una, a dat doi pumni în șifonier. Dar nu cred că a bătut-o ziua, în amiaza mare, de față cu copiii. Agresiv verbal, da, este. Ordinar. Este obraznic la modul de ordinărie verbală. Agresiv cu mine nu a fost niciodată

”, a spus Oana Zăvoranu, potrivit Cancan.ro.

Citeşte şi: Prima declarație a lui Pepe după ce a fost acuzat că și-a bătut soția în fața fetițelor: „Nici nu poate fi vorba de violență”

Pepe şi Raluca DIVORŢEAZĂ

Cei doi nu mai locuiesc împreună de aproximativ două săptămâni, decizia fiind comunicată şi celor două fete pe care le au împreună.

Vreau să vă fac un anunţ extrem de important, pentru mine şi cred că şi pentru voi, trist totodată, dar adevărat. Eu şi Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum, mai exact, vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţie, în momentul de faţă, nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar, de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Asta pentru că am înţeles nişte lucruri, şi eu, şi ea, nu mai există tensiuni, sau cel puţin nu vrem să fie acele tensiuni, ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu ei, după ce am trecut acest prag, restul nu mai contează. 

Sper din suflet să ne respectaţi decizia, să nu comentaţi prea mult.

Fiind de comun acord, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces. Nu există un motiv major, real, dar dacă nu se poate, nu se poate, asta e!”, a mărturisit Pepe într-un video.