Oana Zăvoranu dezminte informaţia potrivit căreia ar fi fost executată silit şi ar fi rămas fără bolidul de lux: „Maşina este fix în faţa casei. Normal că unui lider şmecher îi dai în cap, dar eu am mai multe capete”

Oana Zăvoranu dezminte informaţia potrivit căreia Porsche-ul Cayman pe care-l posedă ar fi fost scos la licitaţie în urma executării silite. Vedeta le-a arătat urmăritorilor de pe reţelele sociale maşina care se află în faţa casei ei.

16 ian. 2023, 12:05
Oana Zăvoranu dezminte informaţia potrivit căreia ar fi fost executată silit şi ar fi rămas fără bolidul de lux: „Maşina este fix în faţa casei. Normal că unui lider şmecher îi dai în cap, dar eu am mai multe capete”

Oana Zăvoranu susține că cei care lnsează astfel de zvonuri sunt oameni care îi vor răul.

Pentru voi fac live-ul, aceasta este priveliștea din dormitor. Vreau să discutăm despre ultima prostie care se scrie de mine, că mașina mea se vinde la nu știu ce licitații de către o casă de amanet. Deci nu e vocea mea, nu sunt eu, eu nu exist, n-am nici chiloți pe mine, sunt dintr-o pierdere în pierdere, sunt o pierzantă, oricum fac conturi, live-uri și vă păcălesc de mine că sunt ei. În direct, Oana Zăvoranu care nu v-a mințit niciodată, vă arată că mașina ei este fix în fața casei. Normal că unui lider adevărat și șmecher ce faci? Îi dai în cap! Bravo! Asta se întâmplă cu mine, dar ce nu au știut cei ce au vrut să-mi dea în cap este că eu am mai multe capete”, a spus Oana Zăvoranu într-un live de pe Instagram.

Cu toate acestea, cancan.ro a intrat în posesia documentului prin care Porsche-ul Cayman al Oanei Zăvoranu a ajuns să fie scos la licitaţie.

În acelaşi timp, vedeta nu a ascuns faptul că are datorii de achitat către mai multe persoane publice din România care au acţionat-o în instanţă. Printre acestea, Oana Roman. Magistraţii au decis ca Oana Zăvoranu să șteargă toate materialele de pe rețelele de socializare în care o jignește pe fiica lui Petre Roman și să-i plătească daune morale.

Citeste si Oana Zăvoranu şi-a redecorat casa după ce a luat-o pe calea credinţei: „Aici este o icoană a maicii Domnului”

Porsche-ul Cayman al Oanei Zăvoranu are o istorie zbuciumată. Cu mulți ani în urmă, la scurt timp după ce a divorțat de Pepe, vedeta a apelat la vrăjitoarele Vanesa și Melisa ca să o ajute să scape de probleme. Vanesa a convins-o că trebuie să scape urgent de mașină, asta pentru că este un „coșciug” în care şi-ar fi pierdut viaţa în urma unui accident. Aceeaşi vrăjitoare i-a spus să arunce 100.000 de euro în lacul Chitila, atât cât costa Porshe-ul ei. Ulterior, maşina a fost vândută de cele două vrăjitoare pentru a i se pierde urma.

Atunci când și-a dat seama că a fost păcălită, vedeta le-a dat în judecată și a câștigat procesul şi şi-a recuperat mașina.