Oana Zăvoranu dezvăluie ADEVĂRATUL motiv pentru care se războieşte cu mama ei. „Tata a prins-o…”

Oana Zăvoranu se tot ceartă şi se împacă cu mama sa, dar acum a dezvăluit, pentru Spynews.ro, adevăratul motiv pentru care se tot războiesc.

RomaniaTV.net
12 mart. 2015, 12:20
Oana Zăvoranu dezvăluie ADEVĂRATUL motiv pentru care se războieşte cu mama ei. „Tata a prins-o…”

Oana Zăvoranu spune că nu se va putea împăca niciodată definitiv cu mama ei, din cauza traumelor din copilărie, când Marioara Zăvoranu a eşuat în rolul de părinte.

„Nu era mamă şi nu a fost niciodată… Nu am simţit niciodată căldura unei mame şi nu am fost niciodată alintată sau iubită cum erau colegele mele care erau luate de la şcoală de mame, mângâiate şi pupate… În ciuda faptului că eram premiantă şi nu am avut nevoie de un meditator niciodată! Când veneam de la şcoală, se trezea buimacă şi, în loc de «Ce faci mamă sau cum a fost la şcoală?», mă întreba «Auzi, tu vii sau pleci?», şi intra în casă, apoi stătea şi se farda două ore, după care ori juca poker cu orele cu prietenii, ignorându-l pe tata şi pe mine, ori pleca cu prietenele la diverse boieroaice scăpătate care dădeau – din cauza că aveau nevoie de bani – anunțuri în ziare, că vând mobilă veche sau diverse obiecte, statuete, sfeșnice, la prețuri mai mici”, a povestit Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, război total cu mama ei. „Am cea mai şarlatancă, hoaţă, mincinoasă şi prefăcută mamă”

Durerea cea mai mare a vedetei TV este, însă, aceea că mama ei nu a fost corectă nici faţă de tatăl ei: „Ei îi plăcea, pe banii tatălui meu, să achiziţioneze mobilă, obiecte şi tablouri de artă… Și. drept răsplată pentru vizoanele şi excursiile numai la hoteluri de 4-5 stele unde o ducea tata ( Bănicioiu / foto) şi a luxului exorbitant în care trăia, ea avea şi un amant cu care tata a prins-o… Îl cunosc personal, într-un moment ea zicându-mi ca e «un amic»…Tata a fost devastat când a prins-o şi a iertat-o de dragul familiei, ca să nu cresc fără mamă”, a mai declarat Oana Zăvoranu.

Oana şi Marioara Zăvoranu sunt din nou în conflict, de mai bine de două luni, de când Oana a avut nevoie de bani pentru o intervenţie chirurgicală, iar Marioara nu a vrut să o ajute. La rândul său, mama vedetei este internată în spital, având probleme cu rinichii.