Oana Zăvoranu este însărcinată? „Vine şi bebe că e cazul”

Oana Zăvoranu a făcut un anunţ-bombă pe Instagram, iar acum fanii se întreabă dacă este însărcinată. Vedeta a organizat o sesiune de întrebări cu prietenii virtuali, iar unul dintre ei a întrebat-o dacă şi-ar dori un copil, iar răspunsul ei nu a întârziat să apară.

11 dec. 2020, 08:40
Oana Zăvoranu este însărcinată? „Vine şi bebe că e cazul”
Oana Zăvoranu este pregătită să devină mamă

Oana Zăvoranu este însărcinată? Vedeta este pregătită să devină mamă, după ce în urmă cu un an mărturisea că și-ar dori să aibă un băiețel cu Alex Ashraf.

Bruneta le-a mărturisit fanilor că: ”Vine și bebe că este cazul, se cam lasă așteptat șmecherul”.

Citeşte şi: Ruby, făcută praf de Oana Zăvoranu: „Urâtele sunt urâte. I s-a livrat „dulceața” și lu’ miloaga asta”

Oana Zăvoranu este pregătită să devină mamă

 

 

Oana Zăvoranu este însărcinată?

În decembrie 2017, soția lui Alex Ashraf dezvăluia că își dorește să apeleze la o mamă-surogat și că este dispusă să scoată 100.000 de euro din buzunar pentru a-și îndeplini visul.

De ce vorbim de adopţie? Care e adopţia? Este ovulul meu! De ce îmi spun mie oamenii că nu am voie să fac un copil pe această cale? Eu am să fac un contract cu individa. Să depăşim durerile facerii, totuşi. Îmi iau nişte obligaţi faţă de mama purtătoare şi faţă de copilul meu.

Sunt capabilă să-i ofer afecţiune, pentru că eu sunt un om foarte sensibil. Cum să îmi adopt? Îmi e frică când văd femei gravide, deoarece sunt atât de fragile. De aceea nu am făcut un copil până la vârsta mea. Chiar credeţi că Kim Kardashian a născut? Totul este show! Sunt gata să dau şi 100.000 de euro”, spunea Oana Zăvoranu în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

Citeşte şi: Război uriaş în lumea vedetelor! Oana Zăvoranu şi Christina Ich şi-au aruncat replici acide: „Doar să arunce ură, scobindu-se în nas”

Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre Pepe

În urmă cu mai mulţi ani, într-o revistă din România se vehicula faptul că Pepe ar fi homosexual. Oana Zăvoranu a vorbit, recent, despre acest subiect, în cadrul unei emiusuni TV, spunând că deține informații în premieră.

Eu am informații și o spun în premieră. Acum câțiva ani de zile m-am certat îngrozitor cu revista Star, care a publicat un articol despre el că este homosexual.

Hai să vă spun că și eu sunt în posesia unor mesaje care atestă că e homosexual. Se vorbește în oraș că lumea cam știe că omul are bucurii la băieți. Normal că am fost stupefiată și am făcut și eu niște legături. Eu nu zic că bag mâna în foc, așa mi s-a spus”, a declarat Oana Zăvoranu.