Ruby, făcută praf de Oana Zăvoranu: „Urâtele sunt urâte. I s-a livrat „dulceața” și lu’ miloaga asta”

Oana Zăvoranu continuă seria atacurilor la adresa vedetelor din showbiz. De această dată, Ruby a fost luată în colimatoriu şi făcută praf. Zăvoranca a distribuit un colaj cu mai multe vedete din România în care se afișau fie nemachiate, fie fără operații estetice, printre care era și cântăreaţa.

10 dec. 2020, 11:56
Ruby, făcută praf de Oana Zăvoranu: „Urâtele sunt urâte. I s-a livrat „dulceața” și lu’ miloaga asta”
Ruby, făcută praf de Oana Zăvoranu

Ruby, făcută praf de Oana Zăvoranu. În dreptul imaginii era scris mesajul „Dovada că nu există femei urâte, ci doar femei sărace”, dar vedeta nu a fost de acord cu acea afirmație, replica ei fiind: „Nu sunt de acord. Urâtele sunt urâte”, pe Instagra, potrivit Spynews.ro.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu „dă de pământ” cu Andreea Bănică şi Valentina Pelinel: „Mă, amărâto!”

Ruby, făcută praf de Oana Zăvoranu

I s-a livrat „dulceața” și lu miloaga asta, mă… și mulțumește frumos pentru pomană. Să fie primit, nu? Un arond corespunzător, în caz că erați chiori.

Tu ești cu tupeul la tine grupa mare. Așa, postează tot, nu te lăsa, că așa mai primești și alte mocangeli. Păi ori nu ți-a pus nimic ori sunt bogate? Deci trebuia să fie și un R@#$x, ceva în ele, nu? ”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram, în dreptul InstaStory-ului cu Ruby.

Andra şi Alina Ceuşan, desfiinţate de Oana Zăvoranu

A început cu Oana Roman, Adelina Pestriţu, Cătălin Botezatu şi continuă cu Andra şi Alina Ceuşan. Vedeta a fost întrebată de prietenii virtuali ce părere are despre cântăreaţă şi a răspuns fără menajamente.

Citeşte şi: Război uriaş în lumea vedetelor! Oana Zăvoranu şi Christina Ich şi-au aruncat replici acide: „Doar să arunce ură, scobindu-se în nas”

O consideră pe Andra un artist cu voce bună, însă cu melodii mediocre. Cel mai mare defect al ei este soţul său, Cătălin Măruţă, este de părere bruneta.

Neinteresantă ca personaj monden, voce bună, melodii mediocre în proporție mare, dar un artist serios și muncitor, de bun simț. Cel mai mare defect: Măruţă”, a spus Oana Zăvoranu despre Andra, într-un dialog cu fanii, în mediul online.

Despre Alina Ceuşan spune că este „murdărită de engleză pe la gură” şi nu face doi bani. „Aia de o confund cu alta la fel? Doar că și asta e ”murdărită” de english pe la gură și vă face să credeți că viața e numai șampanie și iahturi. Nu face doi bani și vă spală creierele cu dero”, a mai spus vedeta despre Alina Ceușan.