Oana Zăvoranu, pârâtă în 45 de procese, în urma emisiunii pe care a prezentat-o în trecut: „Mi-au făcut cele 5 dive ‘apocaliptice’. Mi-au cerut 10 miliarde de fiecare”

Oana Zăvoranu a dezvăluit că are 45 de procese deschise, în urma emisiunii pe care o prezenta în urmă cu ceva timp, pe canalul său de YouTube.

10 mart. 2024, 13:21
Oana Zăvoranu, pârâtă în 45 de procese, în urma emisiunii pe care a prezentat-o în trecut: „Mi-au făcut cele 5 dive ‘apocaliptice’. Mi-au cerut 10 miliarde de fiecare”
Oana Zăvoranu are 45 de procese deschise

Oana Zăvoranu, în vârstă de 50 de ani, are 45 de procese deschise, după ce a deranjat mai multe persoane prin prisma emisiunii pe care o prezenta în trecut pe YouTube.

M-au dat în judecată. S-au trezit și nu și-au mai amintit trecutul. Lumea folosește foarte mult în ziua de azi cuvântul „asumat”. Dacă ești asumat ia de la început tot ce ai făcut. Nu te apuca să te duci să spui că ești lezată.”, a declarat Oana Zăvoranu, pentru Xtra Night Show, potrivit Spynews.

Citește și: Oana Zăvoranu, scandal cu justiția română pe apartamentul pierdut. Qerida a fost „vrăjită” de ghicitoarele Melissa și Vanessa să își vândă bunurile

„Mi-au făcut cele 5 dive „apocaliptice”, s-au simțit lezate, 40 sau 45 de procese. Nici acum nu s-au terminat. Le-am devoalat lucruri din trecutul lor, nu le-am inventat eu. Pentru chestiile astea ele mi-au cerut 10 miliarde de fiecare. Apoi au rămas la 2 miliarde, apoi la un miliard.”, a adăugat vedeta.

„Mi-au făcut și plângere penală la un moment dat. Am râs. Am dat despăgubire vreo 250 de milioane și a trebuit să și plătesc vreo 30 de milioane ca să dau într-un ziar în care să dezmint toate nenorocirile astea. O vedetă mi-a zis că m-am luat de fetița ei. Niciodată nu m-am luat de un copil, eu doar de ele am zis.”, a mai spus vedeta.

Citește și: Oana Roman a învins-o pe Oana Zăvoranu în instanță. Câți bani trebuie să îi de actrița fiicei lui Petre Roman

Oana Zăvoranu își va lansa în curând o nouă emisiune pe YouTube, dar nu a dat prea multe detalii despre ce este vorba.

„Pe același canal de YouTube, vreau să îmi deschis o altă emisiune. O nouă emisiune, unde vreau să vorbim în stilul nostru caracteristic, însă, de această dată fără să avem curentări sau diverse „dudui” care să se simtă lezate, ca și cum eu le-aș inventa eu trecutul.”, a declarat Oana Zăvoranu la Xtra Night Show.

Oana Zăvoranu s-a reorientat pe plan profesional, Diva și-a lansat propria colecție de haine, care pot fi cumpărate online, de pe site-ul ei, și mai are planuri pe care nu le-a dezvăluit.