Oana Zăvoranu, primele declarații după ce s-a împăcat cu Alex Ashraf: „Am decis să dăm o șansa căsniciei nostre, dragostei dintre noi.”

Oana Zăvoranu, primele declarații după ce s-a împăcat cu Alex Ashraf. Se pare că vedeta ar fi trecut cu vederea peste actul de infidelitate al partenerului ei de viață și a decis să-i mai acorde o șansă. De fericire, a dorit să împărtășească vestea cu toată lumea.

06 nov. 2023, 09:53
Oana Zăvoranu, primele declarații după ce s-a împăcat cu Alex Ashraf: „Am decis să dăm o șansa căsniciei nostre, dragostei dintre noi.”
Oana Zăvoranu, primele declarații după ce s-a împăcat cu Alex Ashraf

Oana Zăvoranu, primele declarații după ce s-a împăcat cu Alex Ashraf. Cei au decis să își mai dea o șansă și s-au împăcat, renunțând astfel la divorț. ‘Querida’ spune că despărțirea de soțul ei a fost doar un hop în relația lor și au reușit să îl depășească.

Citește și: Oana Zăvoranu a ajuns la sapă de lemn! Gestul extrem la care a recurs vedeta pentru a mai face rost de bani: „Da mă, jale mare”

Oana Zăvoranu, primele declarații după ce s-a împăcat cu Alex Ashraf

Suntem umăr la umăr acum, am decis să dăm o șansa căsniciei nostre, dragostei dintre noi. Ieșiri în decor se întâmplă peste tot. Alex și-a recunoscut greșelile, mi- a zis ‘te iubesc’. Noi nu reîncălzim nici o ciorbă. Cred că, dacă uiti, poți să și ierți!

Noi suntem doi oameni maturi. Nu ne-a obligat nimeni să ne împăcăm și să renunțăm la divorț.  Suntem ca la început, fără trecut. Ne redescoperim, eu am fost singură în perioada asta. Relația noastră avea nevoie de un restart”, a declarat Oana Zăvoranu , la Xtra Night Show.

La rândul său, Alex Ashraf a mărturisit că au ajuns la un numitor comun și s-a întors acasă. „Da, m-am împăcat cu diva, normal. Dar sunt împăcat cu Oana de mai mult de o lună. Dragostea întotdeauna învinge, ce pot să spun.

Am avut o discuție, am vorbit în toată perioada asta amândoi, am ajuns la un numitor comun și ne-am împăcat. Simplu, am renunțat la divorț și sunt acasă lângă soția mea, definitiv și irevocabil. Mi-am retras acțiunea de divorț. Uite cum doi oameni care sunt îndrăgostiți și se iubesc cu adevărat se împacă și trec peste orice popas, orice obstacol”, a declarat Alex Ashraf, în cadrul unei emisiuni TV.